Like ons op Facebook

Reizen op maat Madagaskar

Djoser

Djoser biedt je de mogelijkheid om helemaal zelf te bepalen over de invulling van je groepsreis naar Madagaskar. Wanneer je reist met een groep van 10 personen of meer kun je kiezen voor een volledig op maat gemaakte rondreis. Je kiest zelf de accommodaties en excursies uit in Madagaskar en stelt samen met de reisexperts van Djoser een prachtige reis samen.

Better Places

Better Places brengt je rechtstreeks in contact met Frank, onze reisspecialist in Madagaskar. Hij kent Madagaskar door en door en heeft ruime ervaring in het organiseren van maatwerk reizen. Hij kan je adviseren over de mooiste plekken, de gezellige hotelletjes en weet waar je moet zijn voor een heerlijke maaltijd. Persoonlijk contact staat voorop, niet alleen bij het samenstellen van je reis, ook tijdens je vakantie.

Jambo Safari Club

Jambo Safari Club organiseert al vele jaren rondreizen in Madagaskar. Onze uitgebreide kennis en expertise staan ervoor garant dat u een reis zult maken die u een leven lang bij zal blijven. Onze kennis en uitmuntende prijs/kwaliteitverhouding hebben ervoor gezorgd dat vele reizigers kennis hebben kunnen maken met het uitgestrekte en fascinerende Madagaskar. Op onze website en in onze brochure vindt u een uitgebreid aanbod van reizen, maar wij stellen met alle plezier een maatwerkreis voor u samen.

Undiscovered

Onze reizen naar Madagaskar kennen overweldigende mogelijkheden om Madagaskar op unieke wijze te ontdekken. De reisspecialist van Undiscovered stelt met veel zorg een reis op maat samen, waarbij jouw wensen centraal staan. Reis buiten de begaande paden door weelderige regenwouden en ga op zoek naar imposante Baobab bomen! Bekijk al onze reizen op maat naar Madagaskar.

PANGEA Travel

Bij PANGEA Travel ben je niet gebonden aan vaste reisprogramma’s of vertrekdata, maar kun je volledig zelf invulling geven aan je vakantie naar Madagaskar. Laat je persoonlijke contactpersoon van ons reisbureau weten wat je wensen en dromen zijn en dan gaan wij ervoor zorgen dat je reisdromen op Madagaskar werkelijkheid worden.

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Madagaskar kenner
Reis van de maand
Kaapstad, Olifanten en Wijnregio - va € 1927
Kaapstad, Olifanten en Wijnregio

Een individuele rondreis door Zuid-Afrika staat garant voor een imponerende reiservaring

  • U bezoekt o.a. Kaapstad, de Karoo, Addo NP, de beroemde Tuinroute, Oudtshoorn en de Wijnlregio van Stellenbosch
  • De sterrenhemel in de Karoo is een sprankelend spektakel!
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Marokko kenner