Reizen op maat Madagaskar

Riksja Travel

Ontdek de jungle tijdens een nachttour of breng een bezoek aan een waterrijke vissersdorp langs het Pangalanes Canal. Of misschien wel allebei? Waar je ook heen gaat tijdens je reis door Madagaskar, je komt langs prachtige plekken. Jij kiest wat je wilt doen en wat je wilt zien, wij helpen je op weg. Wij hebben de knusse slaapplekken en gave activiteiten alvast eigenhandig voor je geselecteerd.

Djoser

Djoser biedt je de mogelijkheid om helemaal zelf te bepalen over de invulling van je groepsreis naar Madagaskar. Wanneer je reist met een groep van 10 personen of meer kun je kiezen voor een volledig op maat gemaakte rondreis. Je kiest zelf de accommodaties en excursies uit in Madagaskar en stelt samen met de reisexperts van Djoser een prachtige reis samen.

Jambo Safari Club

Maatwerkreizen vormen een van de sterke kanten van Jambo Safari Club. Wij zetten onze jarenlange ervaring en uitgebreide expertise in om voor elke reiziger een unieke maatreis naar Afrika samen te stellen. Ons uitgangspunt is dat in principe niets onmogelijk is bij een maatreis. Zo stippelen we samen met u een droomvakantie naar Madagaskar uit.

Better Places

Better Places brengt je rechtstreeks in contact met Frank, onze reisspecialist in Madagaskar. Hij kent Madagaskar door en door en heeft ruime ervaring in het organiseren van maatwerk reizen. Hij kan je adviseren over de mooiste plekken, de gezellige hotelletjes en weet waar je moet zijn voor een heerlijke maaltijd. Persoonlijk contact staat voorop, niet alleen bij het samenstellen van je reis, ook tijdens je vakantie.

Undiscovered

Onze reizen naar Madagaskar kennen overweldigende mogelijkheden om Madagaskar op unieke wijze te ontdekken. De reisspecialist van Undiscovered stelt met veel zorg een reis op maat samen, waarbij jouw wensen centraal staan. Reis buiten de begaande paden door weelderige regenwouden en ga op zoek naar imposante Baobab bomen! Bekijk al onze reizen op maat naar Madagaskar.

Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Zuid-Afrika kenner
Reis van de maand
Best Deal Zuid-Afrikaanse Pracht en Mauritius - va € 2583
Best Deal Zuid-Afrikaanse Pracht en Mauritius

22-daagse individuele rondreis Zuid-Afrika

  • Ontdek de ruige schoonheid van de Drakensbergen
  • Strandverlenging op het tropische eiland Mauritius
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Madagaskar kenner