Like ons op Facebook

Hotels Mozambique

Booking.com

Bij Booking.com vind je honderden hotels in het tropische Mozambique. Slaap een nachtje in de hippe hoofdstad Maputo of breng je vakantie in Mozambique door in een luxe resort aan het strand. Booking.com helpt je met haar eenvoudige boekingssysteem en uitgebreide online selectie bij het vinden van de meest geschikte accommodatie.

Expedia

Bij Expedia.nl ontdek je een gevarieerd aanbod aan vakantiehuizen in Mozambique. Overnacht tijdens je rondreis door Mozambique in de bruisende hoofdstad Maputo of boek een kamer bij een resort aan het strand óf op een eiland. Om op de website van Expedia een accommodatie te reserveren dien je een account aan te maken en over een credit card te beschikken.

Hostelworld

Plan je rondreis door Mozambique met behulp van Hostelworld.com. Via het online systeem, dat erg gebruiksvriendelijk is, kun je zoeken naar de leukste hostels in Mozambique en direct een boeking plaatsen. Om een hostel te reserveren via Hostelworld heb je een credit card nodig. Hiermee betaal je de reserveringskosten. De kosten voor de overnachtingen zelf voldoe je pas bij aankomst in je hostel.

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Namibië kenner
Reis van de maand
Leeuwen en Zuid-Afrikaanse Magie - va € 1619
Leeuwen en Zuid-Afrikaanse Magie

Tijdens de reis beleeft u de immense schoonheid, het bijzondere dierenrijk en de cultuur van Zuid-Afrika en traditioneel Swaziland

  • U reist uiteraard ook naar het beroemdste wildpark van Zuidelijk-Afrika, Kruger National park
  • Maak kennis met de Venda's in de Soutpansbergen!
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Namibië kenner