Hotels Mozambique

Expedia

Bij Expedia.nl ontdek je een gevarieerd aanbod aan vakantiehuizen in Mozambique. Overnacht tijdens je rondreis door Mozambique in de bruisende hoofdstad Maputo of boek een kamer bij een resort aan het strand óf op een eiland. Om op de website van Expedia een accommodatie te reserveren dien je een account aan te maken en over een credit card te beschikken.

Booking.com

Bij Booking.com vind je honderden hotels in het tropische Mozambique. Slaap een nachtje in de hippe hoofdstad Maputo of breng je vakantie in Mozambique door in een luxe resort aan het strand. Booking.com helpt je met haar eenvoudige boekingssysteem en uitgebreide online selectie bij het vinden van de meest geschikte accommodatie.

Hostelworld

Plan je rondreis door Mozambique met behulp van Hostelworld.com. Via het online systeem, dat erg gebruiksvriendelijk is, kun je zoeken naar de leukste hostels in Mozambique en direct een boeking plaatsen. Om een hostel te reserveren via Hostelworld heb je een credit card nodig. Hiermee betaal je de reserveringskosten. De kosten voor de overnachtingen zelf voldoe je pas bij aankomst in je hostel.

Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Afrika.nl kenner
Reis van de maand
Best Deal Zuid-Afrikaanse Pracht en Mauritius - va € 2583
Best Deal Zuid-Afrikaanse Pracht en Mauritius

22-daagse individuele rondreis Zuid-Afrika

  • Ontdek de ruige schoonheid van de Drakensbergen
  • Strandverlenging op het tropische eiland Mauritius
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Oeganda kenner