Like ons op Facebook

Specialisten Mozambique

Djoser

Mozambique is een van de ruim honderd landen die Djoser bezoekt tijdens haar rondreizen. We bieden een andere manier van groepsrondreizen die is gericht op individuele vrijheid. Bij ons ben je nooit verplicht het volledige reisprogramma te volgen en kun je op elk moment er zelf op uit trekken. Onze reisbegeleiding en de lokale gids geven je graag tips zodat je alles uit je vakantie in Mozambique haalt.

Jambo Safari Club

Zoals de naam al doet vermoeden is Jambo Safari Club gespecialiseerd in safari reizen. Wij nemen u graag mee naar Afrika om u daar het echte safari gevoel te laten beleven. Dat kan in de vorm van een avontuurlijke gamedrive of een luxe fly in safari, die keuze is aan u! Wij bieden een groot en breed aanbod aan rondreizen naar Mozambique. Er is voor ieder wat wils!

Sawadee

Houd je van bijzondere reiservaringen en wijk je graag af van de gebaande paden, dan is Sawadee de reisorganisatie voor jou. Bij ons staat de beleving van een land centraal. Onze ervaren en gepassioneerde reisbegeleiders nemen je mee naar de mooiste highlights van Mozambique en laten je de beste duik- en snorkelplekken zien. Ga je met ons mee op avontuur?

Afrika Online

Afrika Online is een gespecialiseerde reisorganisatie die diverse soorten reizen naar bestemmingen in Afrika organiseert. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan rondreizen naar Mozambique en bieden daarnaast ook individuele reizen op maat aan. Daarbij staan uw wensen voorop. Onze ervaren reisspecialisten gaan aan de hand van uw wensen en uw budget op zoek naar de ideale reis naar Mozambique.

bekijk alle reizen van Afrika Online Best geboekte reizen

PANGEA Travel

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde reisorganisatie die zich richt op Afrika en Azië? Dan moet u bij PANGEA Travel zijn. Dit privé reisbureau organiseert sinds 2003 reizen op maat naar diverse verre bestemmingen, waaronder Mozambique. Wij kunnen u helpen bij het plannen van uw rondreis, gezinsvakantie, huwelijksreis of avontuurlijke safari. Bekijk onze voorbeeldreizen of neem contact op en informeer naar alle mogelijkheden.

bekijk alle reizen van PANGEA Travel Best geboekte reizen

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Madagaskar kenner
Reis van de maand
Discovery of South Africa - va € 982
Discovery of South Africa

Deze rondreis brengt u, geheel over land, van Johannesburg naar Kaapstad

  • In het Krugerpark gaat u vast en zeker wilde dieren zien!
  • Er is voldoende tijd voor de Panorama-route, waarbij u geen natuurwonder hoeft te missen
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Tunesië kenner