Ambassade & Consulaat Mozambique

Ambassade & Consulaat Mozambique

Waar vind je een ambassade van Mozambique in Nederland?

In Nederland staat geen Mozambikaanse ambassade. Daarvoor moet je naar België, waar je de ambassade vindt aan de Boulevard Saint Michel 97, postcode 1040 te Brussel. Bellen kan naar +32-2-7362564. Faxen naar +32-2-7356207.

Waar vind je een consulaat van Mozambique in Nederland?

Net zo min als dat er een ambassade van Mozambique in Nederland staat, is er een consulaat. Voor al je vragen en verzoeken dien je je dus te richten tot de ambassade in Brussel.

ZELF NAAR Mozambique?

Bekijk alle 10 reizen naar Mozambique

Waar vind je de Nederlandse ambassade in Mozambique?

Er zijn in Mozambique zowel een Nederlandse ambassade als twee consulaten. Het adres van de ambassade is: Avenida Kwame Nkrumah 324, in hoofdstad Maputo. Je kunt telefonisch contact met de ambassade opnemen via nummer +258-21-484200 of per fax op +258-21-484248. E-mailen kan natuurlijk ook: map@minbuza.nl.

De ambassade is open van maandag tot en met donderdag, van half acht 's ochtends tot vijf uur in de middag en op vrijdag van half acht tot half twee.

De twee consulaten van Nederland in Mozambique staan in Beira en Nampula. Het is verstandig eerst contact op te nemen met de ambassade in Maputo voordat je je wendt tot één van deze consulaten.

Reizen Mozambique

Specialisten Mozambique

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Madagaskar kenner
Sponsors