Paspoort en visum Mozambique

Paspoort en visum Mozambique

Reis je binnenkort naar Mozambique, of via Mozambique naar een andere bestemming? Dan heb je in de meeste gevallen een visum nodig. Hier lees je alles wat je moet weten voor het aanvragen van je visum voor Mozambique.

Heb ik een visum nodig voor Mozambique?

Om als toerist naar Mozambique te kunnen reizen, heb je een toeristenvisum nodig. Dit visum moet je voorafgaand aan je reis naar Mozambique aanschaffen via de ambassade van Mozambique in Brussel. Je kunt kiezen voor een toeristenvisum met een enkele of dubbele inreis. Beide visa zijn drie maanden geldig. Bij het visum met de enkele inreis is de maximaal toegestane verblijfsduur in Mozambique twee maanden.

ZELF NAAR Mozambique?

Bekijk alle 7 reizen naar Mozambique

Visum aanvragen Mozambique

Om succesvol een visum voor Mozambique aan te vragen, moet je een aantal gegevens aanleveren bij de ambassade van het land in Brussel. Zo moet je onder meer een bewijs van je reisarrangement (kopie vluchtschema of uitdraai e-ticket) kunnen overleggen. Je moet je vliegticket dus regelen vóórdat je een visum voor Mozambique aan kunt vragen. Bovendien heb je een reisverklaring nodig. Meer informatie vind je op VisumCentrale.nl.

De aanvraagduur van een visum voor Mozambique bedraagt doorgaans ongeveer zeven werkdagen. Je kunt er voor kiezen om de visumaanvraag uit te besteden aan VisumCentrale.nl. Dit bespaart je tijd en werk. De tarieven van de ambassade en van VisumCentrale.nl worden per reiziger berekend. De totale kosten van je visumaanvraag hangen af van de diensten die je selecteert, het aantal reizigers en het aantal werkdagen dat de ambassade nodig heeft om je visumaanvraag te verwerken.

OOK LEUK

Kies je droombestemming en win een verre reis

Geldigheid paspoort Mozambique

Je paspoort moet minstens tot zes maanden na je inreis in Mozambique geldig zijn. Het paspoort moet minstens één lege visumpagina bevatten. Als je het paspoort naar de ambassade van Mozambique stuurt, mogen er in het paspoort geen hoesjes, omslagen en losse inhoud zitten. Kijk voor meer informatie op VisumCentrale.nl.

Like deze pagina

Specialisten Mozambique

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Tanzania kenner
Sponsors