Paspoort en visum Lesotho

Paspoort en visum Lesotho

Reis je binnenkort naar Lesotho, of via Lesotho naar een andere bestemming? Dan heb je wellicht een visum nodig. Hier lees je alles wat je moet weten voor het aanvragen van je visum voor Lesotho.

Heb ik een visum nodig voor Lesotho?

Als toerist met de Nederlandse nationaliteit, mag je maximaal twee weken (veertien dagen) in Lesotho verblijven zonder dat je een visum hoeft aan te vragen. Wil je langer dan twee weken in Lesotho verblijven, dan is het raadzaam om contact op te nemen met de ambassade van Lesotho in Brussel. Lesotho heeft geen ambassade in Nederland.

ZELF NAAR Lesotho?

Bekijk alle 5 reizen naar Lesotho

Hoewel je als toerist dus meestal geen visum nodig hebt voor Lesotho, moet je wel een aantal andere documenten kunnen overleggen. Zo moet je bijvoorbeeld in het bezit zijn van bewijs van een retourvlucht of een vlucht naar de volgende bestemming en een geldig paspoort. Een overzicht van alle benodigde reisdocumenten voor Lesotho vind je op VisumCentrale.nl.

Geldigheid paspoort Lesotho

Bij aankomst in Lesotho moet je paspoort nog minimaal zes maanden geldig zijn. Het paspoort moet minimaal één lege visumpagina bevatten voor het stempel van de douane.

Reizen Lesotho

Specialisten Lesotho

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Lesotho kenner
Sponsors