Accommodaties Lesotho

Accommodaties Lesotho

Wat voor soorten accommodaties zijn er in Lesotho?

Lesotho is niet bezaaid met hotels. Alleen in Maseru zijn relatief veel goede, betaalbare en hier en daar ook heel luxe hotels. Campings zijn er evenmin veel, maar over het algemeen kun je vrij gemakkelijk vragen of je op privégrond je tentje mag opslaan. En er is natuurlijk de bekende Malealea Lodge, waar de meeste reizigers eindigen om met een ponytocht de bergen in te gaan

Hotels

De meeste dorpen en stadjes hebben wel een hotelletje. Verwacht hier echter niet al te veel van. In Maseru is het aanbod wat groter.

ZELF NAAR Lesotho?

Bekijk alle 5 reizen naar Lesotho

Het Lesotho Sun hotel is het meest luxe hotel van het land. Er is een casino en twee restaurants. De prijs is er dan ook naar. Verwacht zeker tachtig euro per kamer te moeten betalen

Camping

Heb je een tentje bij je, dan kun je buiten de steden en dorpen vaak simpelweg aankloppen bij huizen of gemeenschapsgebouwen, met de vraag of je in de achtertuin kunt kamperen.

Als je op ponytocht de bergen ingaat met een gids, regelt hij vaak je campingplek met de chief of leider van een dorpje. Goedkoop en je slaapt midden tussen de locals.

Malealea Lodge

De Malealea Lodge in het gelijknamige dorpje is waarschijnlijk de bekendste overnachtingsplek van Lesotho. Ronde huisjes voorzien je in deze voormalige handelspost van enige luxe voordat je de bergen in trekt.

De Malealea Lodge sponsort allerlei ontwikkelingsprojecten in de omgeving en biedt daardoor haar bezoekers een inzichtje in alles wat gaande is in de omgeving.

Reizen Lesotho

Specialisten Lesotho

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Afrika.nl kenner
Sponsors