Goedkoop bellen & Internet Lesotho

Goedkoop bellen & Internet Lesotho

Hoe kan ik goedkoop bellen in Lesotho?

Als je telefoon simlockvrij is doe je er het verstandigst aan een simkaart te kopen in Lesotho. Daarmee bel je prepaid en de simkaart zelf kost niet meer dan een euro of twee.

Anders zijn er in de winkelcentra van Maseru altijd wel telefooncellen. Ook kun je bellen in lodges als de Malealea Lodge.

Waar koop ik een simkaart in Lesotho?

Je koopt een simkaart net als beltegoed in de vele kioskjes langs de weg en in de steden en dorpen. Meeste keus heb je uiteraard in Maseru, maar de mobiele telefoon is ook in Lesotho overal. Kun je toch geen simkaart verkoper vinden, vraag het dan iemand. Mensen in Lesotho zijn erg behulpzaam.

Waar kan ik goedkoop op internet in Lesotho?

Internetcafés vind je vooral in Maseru. Het kan nogal een opgave zijn. Verstandiger is om je mailzaken even te laten rusten als je in de bergen van Lesotho bent.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereiding vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Lesotho

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Tanzania kenner
Sponsors