Ambassade & Consulaat Lesotho

Ambassade & Consulaat Lesotho

Waar vind je een ambassade van Lesotho in Nederland?

Het minikoninkrijk Lesotho heeft geen ambassade in Nederland. Er is wel één in België op adres: Boulevard Général Wahis 45, postcode 1030 in Brussel. Telefoon: +32-2-7053976 of +32-2-705675. Fax: +32-2-7056779. Email: lesothomission@lesothobrusselsembassy.be.

Waar vind je een consulaat van Lesotho in Nederland?

Er is evenmin een consulaat van Lesotho in Nederland. Je zult je dus echt moeten wenden tot de ambassade in Brussel.

Waar vind je de Nederlandse ambassade in Lesotho?

Nederland heeft een consulaat in Lesotho op adres: Lancers Inn, Maseru. En op postadres: Private Bag A 216, Maseru. Bellen kan naar +266-22312114 en faxen naar +266-22310223. E-mail: lancersinn@leo.co.ls.

Het consulaat valt onder de Nederlandse ambassade in het Zuid-Afrikaanse Pretoria. Adres: 210 Queen Wilhelmina Avenue (corner Muckleneuk Street), New Muckleneuk 0181 in Pretoria. Wil je een brief sturen dan kun je dat doen naar P.O. box 117, Pretoria 0001. Bellen kan naar +27-12-4254500. Kijk voor meer informatie op de website van de ambassade: www.dutchembassy.co.za of stuur een email naar: pre@minbuza.nl.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Lesotho

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Swaziland kenner
Sponsors