Beste reistijd Lesotho

Beste reistijd Lesotho

Wat is de beste reistijd voor Lesotho?

De beste tijd om te reizen in Lesotho is het voorjaar, in oktober en november. De temperaturen stijgen dan langzaam en het is vaak nog droog. Het najaar rond april en mei leent zich ook goed voor een trip naar Lesotho.

Erg druk is het eigenlijk nooit in het koninkrijkje in de bergen. Wil je skiën in het noordoosten van het land, dan kun je het best in hartje winter komen, in juli of begin augustus dus.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Lesotho

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Kaapverdië kenner
Sponsors