Like ons op Facebook

Duurzame reizen Madagaskar

Djoser

Duurzaam toerisme is al dertig jaar een van de pijlers van Djoser. Wij plannen onze reizen naar Madagaskar met oog voor natuur en milieu en proberen de negatieve effecten van reizen zo veel mogelijk te beperken. Daarnaast zijn we partner van Unicef en werken we veel samen met lokale ondernemers om zo de economie in onze reisbestemmingen te stimuleren.

Better Places

Better Places brengt je rechtstreeks in contact met Frank, onze reisspecialist in Madagaskar. Hij kent Madagaskar door en door en heeft veel ervaring met het organiseren van maatwerk reizen. Door te verblijven in kleinschalige familiehotels of bij de mensen thuis levert jouw reis een positieve bijdrage en heb jij een originele ervaring. Je komt op bijzondere plekjes en beschikt over de meest up-to-date kennis. En je organiseert je reis voordelig, zonder tussenschakels, direct ter plaatse.

bekijk alle reizen van Better Places Best geboekte reizen

PANGEA Travel

PANGEA Travel organiseert individuele maatwerkreizen waarbij u zelf een afweging maakt over de manier van reizen en over de bijdrage die u wilt leveren aan de bestemming die u bezoekt. U kunt dus zelf bepalen in hoeverre u met duurzaam reizen bezig wilt zijn. In onze reisprogramma’s is het mogelijk om excursies te ondernemen, lokale projecten te bezoeken en in accommodaties te verblijven die een duurzaam karakter hebben.

bekijk alle reizen van PANGEA Travel Best geboekte reizen

Undiscovered

Waar anderen een land zien, laat Undiscovered je het land beleven! Met unieke routes, activiteiten en onontdekte locaties beleef je het échte Madagaskar zoals geen ander dat doet. De reizen van Undiscovered zijn op privé basis en worden met veel zorg naar jouw wensen samengesteld. Bekijk het uitgebreide aanbod duurzame reizen en vraag een offerte aan voor jouw rondreis Madagaskar.

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Botswana kenner
Reis van de maand
Leeuwen en Zuid-Afrikaanse Magie - va € 1808
Leeuwen en Zuid-Afrikaanse Magie

Tijdens de reis beleeft u de immense schoonheid, de bijzonder dierenrijk en cultuur van Zuid-Afrika en traditioneel Swaziland

  • Ontdek de prachtige wildparken als Waterbergen en Marakele National Park
  • Maak kennis met oorspronkelijke volkeren: de Venda's in de Soutpansbergen
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Zambia kenner