Like ons op Facebook

Duurzame reizen Madagaskar

Djoser

Duurzaam toerisme is al dertig jaar een van de pijlers van Djoser. Wij plannen onze reizen naar Madagaskar met oog voor natuur en milieu en proberen de negatieve effecten van reizen zo veel mogelijk te beperken. Daarnaast zijn we partner van Unicef en werken we veel samen met lokale ondernemers om zo de economie in onze reisbestemmingen te stimuleren.

Better Places

Better Places brengt je rechtstreeks in contact met Frank, onze reisspecialist in Madagaskar. Hij kent Madagaskar door en door en heeft veel ervaring met het organiseren van maatwerk reizen. Door te verblijven in kleinschalige familiehotels of bij de mensen thuis levert jouw reis een positieve bijdrage en heb jij een originele ervaring. Je komt op bijzondere plekjes en beschikt over de meest up-to-date kennis. En je organiseert je reis voordelig, zonder tussenschakels, direct ter plaatse.

bekijk alle reizen van Better Places Best geboekte reizen

PANGEA Travel

Kies voor een individuele rondreis door Madagaskar van PANGEA Travel en bepaal zelf over de duurzame invulling van uw vakantie. PANGEA Travel is een privé reisbureau dat gespecialiseerd is in reizen op maat. Bij ons kiest u zelf hoe u reist en waar u tijdens uw rondreis verblijft. Daarbij kunt u kiezen voor accommodaties met een duurzaam karakter. 

bekijk alle reizen van PANGEA Travel Best geboekte reizen

Undiscovered

Onvergetelijke ervaringen en bijzondere ontmoetingen; ontdek Madagaskar op een unieke manier met de duurzame reizen van Undiscovered. Ga op zoek naar lemuren in dit natuurparadijs en begeef je op ongerepte eilanden. Beleef het échte Madagaskar met een reis op maat, helemaal naar jouw wens. Tijdens onze duurzame reizen kunt u overwegen om een positieve bijdrage te leveren op bestemming.

bekijk alle reizen van Undiscovered Best geboekte reizen

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Marokko kenner
Reis van de maand
Discovery of South Africa - va € 982
Discovery of South Africa

Deze rondreis brengt u, geheel over land, van Johannesburg naar Kaapstad

  • In het Krugerpark gaat u vast en zeker wilde dieren zien!
  • Er is voldoende tijd voor de Panorama-route, waarbij u geen natuurwonder hoeft te missen
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Gambia kenner