Like ons op Facebook

Hotels Ghana

Expedia

Expedia.nl heeft een selectie van duizenden hotels in Afrika waarvan honderden in Ghana. Op de website van Expedia kun je zoeken tussen de vele hotels in alle regio’s van het Afrikaanse land. Heb je een accommodatie gevonden die aansluit bij je wensen? Dan kun je direct een reservering plaatsen via Expedia.nl. Snel en gemakkelijk met je credit card.

Booking.com

Van vijfsterrenhotels in hoofdstad Accra tot lodges in Bolgatanga in het uiterste noorden van Ghana. Booking.com heeft een aanbod van honderden hotels in Ghana. Je maakt eenvoudig een reservering voor een accommodatie in het Afrikaanse land via het online boekingssysteem. Met je credit card boek je voorafgaand aan je rondreis door Ghana je hotelkamer.

Hostelworld

In Ghana vind je tientallen hostels die je gemakkelijk online kunt boeken via Hostelworld.com. De website zet alle hostels, haar faciliteiten en beoordelingen voor je onder elkaar zodat je de verschillende accommodaties met elkaar kunt vergelijken. Wanneer je een keuze hebt gemaakt, boek je het hostel direct online via Hostelworld met een credit card.

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Namibië kenner
Reis van de maand
Leeuwen en Zuid-Afrikaanse Magie - va € 1619
Leeuwen en Zuid-Afrikaanse Magie

Tijdens de reis beleeft u de immense schoonheid, het bijzondere dierenrijk en de cultuur van Zuid-Afrika en traditioneel Swaziland

  • U reist uiteraard ook naar het beroemdste wildpark van Zuidelijk-Afrika, Kruger National park
  • Maak kennis met de Venda's in de Soutpansbergen!
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Namibië kenner