Djoser Met oog voor de wereld

Reviews Djoser

8,1
8,2 Algemene ervaring
8,2 Boekingsproces
8,4 Reisleiding
7,9 Accommodatie(s)
8,0 Vervoer
7,8 Prijs-kwaliteit
  • Aantal reviews: 44
  • Aantal waarderingen: 254

Helemáál geweldig!!!! (bezocht in oktober 2013)

Review geschreven door Lise Haroudj op 23 september 2018

Rondreis Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe, door Indonesië en door Marokko gedaan met Djoser. Helemáál geweldig!!! Alles gezien en beleefd wat je maar zou willen, en meer!! Fantastische accommodaties en super vervoer in een omgebouwde truck, met een geweldige chauffeur! Ook de reisbegeleiders waren heel kundig en goed bekend met het land en de do's en don'ts ter plekke! Na mijn reiservaring met Djoser zijn tot nu toe de anderen waar ik mee heb gereisd alleen maar een teleurstelling..... Misschien niet de goedkoopste maar zeker de beste!!!!

9,8
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
9 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Djoser

  • accomodaties
  • begeleiding
  • vervoer
  • groepsgrootte

Minpunten Djoser

  • niets

Bezochte landen

  • Indonesië
  • cuba
  • usa
  • Zuid-Afrika
  • Marokko
  • Namibië
  • Botswana
  • Zimbabwe
  • zambia
Aangeraden voor: Gezinnen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Vriendelijk en georganiseerd (bezocht in januari 2018)

Review geschreven door Jolanda De Bode op 23 september 2018

Fijne reisbegeleiding die altijd wel met opties of ideeen komen om ergens te doen als je vrije tijd hebt. Vervoer en accommodaties altijd goed geregeld en als je contact met ze opneemt vrij snel reactie en dat is fijn.

7,5
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
8 Reisleiding
7 Accommodatie(s)
7 Vervoer
7 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Djoser

  • ervaren en enthousiaste reisbegeleiding.
  • vrije tijd

Minpunten Djoser

  • sommige hotels zijn minder

Bezochte landen

  • indonesie
  • syrie
  • jordanie
  • iran
  • costa rica
  • vietnam
  • cambodja
  • india
  • nepal
  • japan
  • thailand
  • marokko
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Cultuurliefhebbers

Uiterst fantastisch (bezocht in juni 2018)

Review geschreven door Kevin Zieverink op 23 september 2018

Vooraf de reis krijg je alle informatie die je nodig hebt aangeboden. Van bestemmings-informatie tot belangrijke aspecten zoals wat mee te nemen en zaken die je zelf nog dient te regelen. De reisbegeleiding is fantastisch met personen die weten waar ze mee bezig zijn en alles voor jou mogelijk willen maken om je reis zo mooi mogelijk te maken.

9,5
10 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
10 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Djoser

  • begeleiding
  • duidelijkheid

Bezochte landen

  • canada
  • nieuw zeeland
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Rondreis Nepal (bezocht in oktober 2018)

Review geschreven door Jacqueline van den Berg op 23 september 2018

Goede combinatie tussen cultuur, natuur. Veel vrijheid om zelf uitstapjes te maken. Fijne reisleiding waar je met alles bij terecht kon en die veel eigen reiservaring had. De dagen in Kathmandu hadden wel iets minder gemogen.

8,5
8 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
10 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Djoser

  • goede combi cultuur en natuur
  • veel vrijheid

Minpunten Djoser

  • rekening houden met leeftijdsgroep

Bezochte landen

  • Nepal
  • Marokko
Aangeraden voor: Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Rondreis Nepal (bezocht in oktober 2017)

Review geschreven door Jacqueline van den Berg op 17 januari 2018

Goed georganiseerde reizen, kleine groepen, fijne reisleiding met genoeg kennis van het land om tips te geven en genoeg vrije tijd om zelf te bepalen wat je wilde zien of doen. Vanaf de boeking tot aan het einde van de reis is alles goed geregeld.

8,5
8 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
10 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Djoser

  • genoeg vrije tijd om zelf te bepalen wat je wilt zien/doen tijdens de rondreis
  • fijne reisleiding die veel tips geeft of extra excursies voor je regelt

Minpunten Djoser

  • redelijk aan de prijs

Bezochte landen

  • Nepal
Aangeraden voor: Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Wat een indruk .een belevenis voor het leven! (bezocht in juli 2016)

Review geschreven door Jasmijn Keller op 17 januari 2018

Geweldige reisbegeleider. Wist erg veel, sprak de taal en wist de mooiste plekken. De reisbegeleider ging in op speciale verzoeken om te bezichtigen. Hij wist de beste tijdstippen om te gaan naar drukke plekken. Hij had voor mij een contactpersoon geregeld voor als ik problemen zou krijgen. Wat een zorg, werkelijk goud zulke mensen!

9,2
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Djoser

  • kwaliteit reisbegeleiders
  • vervoer
  • accomodatie
  • vrijheid
  • toevoegen van speciale verzoeken waar opin gegaan word
  • bezienswaardighede sellectie

Minpunten Djoser

  • geen

Bezochte landen

  • indis
  • cambodja
  • vietnam
  • indonesie
Aangeraden voor: Vriendengroep, Luxe reizigers, Cultuurliefhebbers

Mooie reis door Vietnam-Cambodja (bezocht in november 2017)

Review geschreven door Annemiek Vree op 01 januari 2018

Fijne mogelijkheid om een land te verkennen en daar de hulp van begeleider/plaatselijke gids bij te krijgen. Heerlijk om zelf je vakantie te beleven en toch te weten welke steden je wanneer aandoet. Goede hotels in de steden.

8,7
8 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
9 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Djoser

  • vrijheid
  • zelfstandig

Bezochte landen

  • Vietnam
  • Cambodja
Aangeraden voor: Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Wonderschoon (bezocht in november 2015)

Review geschreven door Marian van Loenen op 30 december 2017

De reizen zitten vol natuur, avontuur en cultuur met goede reisbegeleiding. Mooie locaties en het programma is goed in elkaar gezet. Bij Djoser is het vrijheid blijheid met daarnaast een groep waarmee je ook gezamenlijke activiteiten kunt doen.

8,8
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
10 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
9 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Djoser

  • Bijzondere bestemmingen
  • goede reisbegeleiding
  • goed in elkaar gezet programma

Minpunten Djoser

  • Richtprijzen van excursies vermelden

Bezochte landen

  • Amerika
  • Afrika
  • Nieuw-Zeeland
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

30 dagen rondreis Australië (bezocht in november 2017)

Review geschreven door Ingrid Pleijler op 29 december 2017

Zeer gevarieerde rondreis. In 30 de highlights in groepsverband gezien inclusief 2 binnenlandse vluchten. Fijne was dat je ook zelf excursies kon ondernemen. Reisgids was een topper, deskundig en vertelde ontzettend veel. Goede en gevarieerde accomodaties van tent tot 5 sterren hotel. Top georganiseerd!!

Pluspunten Djoser

  • groepsverband
  • vrijheid deskundigheid
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

fantastische begeleiding (bezocht in juni 2017)

Review geschreven door Mirjam Spijker op 28 december 2017

De reisbegeleiding doet alles wat mogelijk is om er een onvergetelijke reis van te maken. Dit was mijn derde keer met Djoser en zeker niet de laatste keer.
Nog een voordeel van Djoser is dat je kan kiezen of je mee wil doen aan een excursie, wil je niet, dan betaal je ook niet. Er zit minder bij de reis in, maar je hebt meer vrijheid.
Ook de kleine groepen, max 20, vind ik erg fijn.

8,8
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Djoser

  • Kleine groepen
  • veel vrijheid bij uitstapjes

Bezochte landen

  • peru
  • zuid afrika
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Avonturiers

Jordanië (bezocht in augustus 2017)

Review geschreven door Jasmijn Keller op 28 december 2017

Reisorganisatie. Veel vrijheid super vervoer en planning. Ik had alleen geboekt. Blijft spannend want waar kom je terecht en met wie. De groep van 18 was fijn, leuke mensen bij elkaar. Je kon meedoen met de groepsactiviteiten of helemaal niet . Ik houd ervan om zelf te gaan 'verdwalen' heerlijk zo ontzettend in contact met de plaatselijke bevolking en als ik weer in het hotel kwam kon ik zo weer de groep opzoeken en aansluiten voor een slaapmutsje. En ik had bijgeboekt en bleef alleen. De reisleider had een hotel voor mij geregeld en de taxi voor de terugreis vast gereserveerd en toch nog elke dag gevraagd of alles oké was via app. Een warme deken. Je bent alleen, maar toch een backup en na drie dagen alleen stond de taxi er en heb ik mijn vlucht kunnen halen.
Echt top! En ik ben langs de mooiste plekken gekomen. Het hoogtepunt was De Petra, wat een pracht!. En ook nu wist de reisleider precies een rustige dag om te gaan en konden wij zo doorlopen. Heb genoten! Wat een reis super!

9,3
10 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
10 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Minpunten Djoser

  • geen!
Aangeraden voor: Vriendengroep, Cultuurliefhebbers

Onvergetelijke reis naar Nepal (bezocht in oktober 2013)

Review geschreven door Annika Meeuwes op 28 december 2017

Ik ben met Djoser naar Nepal geweest. De reisleiding was erg leuk en duidelijk. Het vervoer was goed, de buschauffeur was erg aardig en zijn hulpje ook. Niets was te moeilijk of te zwaar. De reisleiding stond open en dacht mee over eventuele uitstapjes in je vrije tijd. Als je even geen zin had in het geplande uitstapje, mocht je ook iets anders doen voor jezelf. Kortom, een onvergetelijke reis in Nepal.

9,2
9 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
9 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
10 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Djoser

  • Goed geregeld
  • goede service
  • Fijne reisleiding
  • Duidelijke planning
  • Leuke reizen
  • Voor ieder wat wils

Bezochte landen

  • Nepal
  • tanzania
  • kenia
  • thailand
  • bolivia
  • indonesie
  • peru
  • curacao
  • Aruba
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Avonturiers, Cultuurliefhebbers

Geweldig (bezocht in oktober 2015)

Review geschreven door Nelleke de Roest-Heijstek op 28 december 2017

Een leuke maar ook actieve vakantie is bij Djoser mogelijk. Met bezienswaardigheden en extra excursies onderweg te regelen, veel vrijheid en ook als dat in het land mogelijk is een paar dagen relaxen op een idyllisch plekje.

8,3
8 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Minpunten Djoser

  • 1x slecht vliegvervoer gehad.

Bezochte landen

  • amerika
  • midden-zuid amerika
  • azie
  • afrika
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Één groot avontuur (bezocht in november 2017)

Review geschreven door Marian van Loenen op 24 december 2017

De samenstelling, dagindeling en het avontuurlijke karakter van de reis staan bij Djoser hoog in het vaandel. Daarbij rekening houdend met cultuur en natuur. Kleine groepen. De programmaonderdelen zijn met zorg uitgekozen. Gaat een programmaonderdeel niet door dan wordt (meestal) voor vervanging gezorgd.

8,7
9 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
9 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Djoser

  • Avontuur
  • kleine groepen
  • Niets moet alles mag
  • Goed in elkaar gezet programma

Minpunten Djoser

  • Betere vluchtverbindingen

Bezochte landen

  • Zimbabwe
  • Botswana
  • Namibië
  • Zuid-Afrika
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Geweldige reis (bezocht in november 2016)

Review geschreven door Vera Boelhouwer op 23 december 2017

Geweldige reis gehad. Super reisleiding die erg fijn kon vertellen over het mooie land. Accomodaties allemaal goed geregeld. Toffe uitstapjes, maar niet verplicht om mee te gaan als je daar geen zin in had. Daarbij had ik zowel cultuur en natuur wat een mooie afwisseling gaf.

8,2
8 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
10 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
6 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Djoser

  • Toffe excursies

Minpunten Djoser

  • vervoer
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Goeie eerste ervaring opgedaan met Djoser. (bezocht in september 2016)

Review geschreven door Jos Nijenhuis op 10 december 2017

Deze keer waren we maar met een klein groepje en dat is ideaal om elkaar goed te leren kennen. Bij Djoser is het altijd net iets andere dingen zien dan de andere reisorganisaties. Erg leuk om aparte dingen te zien. Hoogtepunt was natuurlijk Siem Reap (Angkor Wat) maar ook zeer indrukwekkend is Phnom Penh en Lung Praban. En tussendoor krijg je veel vrijheid om zelf het land te ontdekken. Dank je wel Djoser voor deze reis.

7,3
7 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
5 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Djoser

  • Aparte dingen zien die andere organisaties overslaan

Minpunten Djoser

  • Soms te lang reizen voor een hoogtepunt

Bezochte landen

  • Thailand
  • Laos
  • Cambodja
Aangeraden voor: Avonturiers, Cultuurliefhebbers

Smitten with Djoser (bezocht in januari 2016)

Review geschreven door Marjolein Smit op 07 december 2017

Djoser's aanbod is groot en wordt elk jaar aangepast. Ze hebben reizen voor wandelaars, kampeerders, voor de liefhebbers van luxe en ook reizen binnen verschillende budgetten. De reizen zijn tot in de puntjes geregeld. Maar mocht er onverwachts iemand naar de dokter moeten of wil iemand ergens geld pinnen dan wordt het geregeld. Ze zijn niet alleen enthousiast over de wereld waarin ze reizen organiseren maar maken de wereld beter door de lokale economie binnen de reis te stimuleren. Dit doen zij door reizen zo duurzaam mogelijk te maken en door Unicef te helpen.

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Djoser

  • Djoser heeft aparte bestemmingen zoals bv. Kazachstan
  • Ze hebben duurzame reizen en stimuleren de locale economie
  • Ze werken samen met Unicef en verdubbelen donaties die reizigers doen
  • Alles is tot in de puntjes geregeld
  • Ze hebben voor ieders budget en wensen wat wils

Bezochte landen

  • Tanzania
  • Kenia
  • Zanzibar
  • Oeganda
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Amazone rondreis Brazilië (bezocht in juli 2017)

Review geschreven door Marjolein Hoevenaars op 04 december 2017

Met Djoser maakte ik meerdere reizen, maar deze zomer heb ik een georganiseerde groepsrondreis gemaakt door de Amazone van Brazilië. Een prachtige reis, mooie natuur, veel afwisseling, goed georganiseerd vervoer en accomodaties. De reis werd begeleid door een Nederlandse reisleidster en lokale gidsen. De reis was nog niet vaak gemaakt en dat was wel jammer, omdat de reisbeschrijving soms niet helemaal klopte en activiteiten wat anders uitvielen dan verwacht (soms positief maar soms ook tegenvallend). Ook de reisleidster had deze reis nog nooit zelf gemaakt, dus voor haar was het ook nog ontdekken soms.
De reis was vooral erg bijzonder door de prachtige natuur, bijzondere overnachtingsplaatsen, en het contact met de lokale bevolking die nog niet erg bekend is met buitenlands toerisme, waardoor het ook voor hun leuk en bijzonder is om samen te praten of te dansen!

Pluspunten Djoser

  • mooie/goede accomodaties
  • goede organisatie van vervoer
  • bijzondere reis met weinig massatoerisme

Minpunten Djoser

  • de reisbeschrijving en activiteiten klopten niet altijd
  • de reisleidster had nog nooit zelf de reis gemaakt
  • veel reistijd in de eerste dagen van de reis
Aangeraden voor: Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Geweldige reis! (bezocht in augustus 2014)

Review geschreven door Mariëlle Fontein op 03 december 2017

Van te voren is alles goed geregeld en kritiek tijdens de reis hebben ze meteen opgepakt. Mooie route, fijn dat het een groep was van max. 15 mensen. Jammer dat diners niet inbegrepen waren, niet overal had je gelegenheid om makkelijk ergens te gaan eten.

8,3
8 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
7 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
10 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Djoser

  • Kleine groep reizigers
  • Veel vrijheid tijdens de reis

Minpunten Djoser

  • Het reisschema veranderde tijdens de reis
  • Dit was niet zichtbaar voor de thuisblijvers

Bezochte landen

  • Amerika
  • Zuid-Afrika
  • Nederlandse Antillen
Aangeraden voor: Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Marokko is een kleurrijk en divers land (bezocht in april 2017)

Review geschreven door Herman van der Burg op 28 november 2017

Een uitgebalanceerde reis, je bent nergens te lang en toch genoeg tijd om alles rustig te ontdekken.
De hotels waren allemaal goed en enkele zelfs heel bijzonder.
De bus is niet luxe en klimaat in de bus was slecht te regelen.

Pluspunten Djoser

  • De vrijheid om zelf je dagen in te delen
  • Niks moet alles mag

Minpunten Djoser

  • Geen
  • , goede reisorganisatie

Bezochte landen

  • Canada
  • Amerika
  • Marokko
Aangeraden voor: Stellen, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers