Paspoort en visum Egypte

Paspoort en visum Egypte

Een belangrijke stap bij het voorbereiden van je reis naar Egypte is het regelen van je visum. Je wilt immers niet aan de poorten van dit prachtige land geweigerd worden, toch? Hieronder vind je de belangrijkste zaken die je moet weten om jouw visumaanvraag voor Egypte snel en goed af te ronden.

Heb ik voor Egypte een visum nodig?

Om naar Egypte te kunnen reizen heb je een toeristenvisum nodig. Een toeristenvisum met een geldigheid van dertig dagen kun je bij aankomst in Egypte aanvragen. Wil je langer dan dertig dagen in Egypte verblijven? Dan moet je voorafgaand aan je vertrek je visum regelen. Een visum met één inreis is drie maanden geldig, een visum met meerdere inreizen zes maanden.

Visumaanvraag Egypte

In de meeste gevallen duurt het ongeveer zes werkdagen voordat de visumaanvraag is afgerond. Besteed jij je visumaanvraag liever uit? VisumCentrale.nl biedt een snelle en eenvoudige service om het aanvragen van je visum goed te laten verlopen.

Belangrijke documenten voor visum Egypte

Je moet verschillende gegevens bij de Egyptische ambassade in Den Haag aanleveren om een visum voor Egypte aan te kunnen vragen. Één van de documenten is een bewijs van het reisarrangement. Op VisumCentrale.nl lees je welke documenten je nog meer moet aanleveren om je visumaanvraag compleet te maken.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Egypte

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Kaapverdië kenner
Sponsors