Goedkoop bellen & Internet Egypte

Goedkoop bellen & Internet Egypte

Hoe kan ik goedkoop bellen in Egypte?

Voor een paar euro koop je in Egypte al een simkaart. Mobiel bellen is daardoor de handigste en goedkoopste beloptie in Egypte.

Heb je daar desalniettemin geen zin in, dan kun je uiteraard ook naar Nederland bellen vanuit je hotel, een telefooncentrale, een telefooncel of winkels waar dat staat aangegeven.

Een telefoongesprek is goedkoper in de daluren na acht uur 's avonds. De eerste drie minuten moet je altijd betalen. Daarna rekent men per minuut.

Waar koop ik een simkaart in Egypte?

Je kunt een simkaart kopen in alle belwinkeltjes en kraampjes die je tegenkomt.

Waar kan ik goedkoop internetten in Egypte?

In de steden van Egypte vind je overal internetcafés of is internet beschikbaar in de grotere hotels. Veel hotels hebben tegenwoordig op de hotelkamer een internetaansluiting, zodat je met je eigen laptop kunt inbellen. Ook komt draadloos internet in Egypte steeds meer op.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Egypte

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Swaziland kenner
Sponsors