Beste reistijd Gambia

Beste reistijd Gambia

Wat is de beste reistijd voor Gambia?

Gambia is het kleinste land van Afrika. De beste reistijd is dus voor heel het minuscule landje gelijk. De maanden november tot en met februari zijn de prettigste voor een bezoek. Het is dan zonnig, niet te heet en er is een aangenaam lage luchtvochtigheid.

Bovendien is het dan relatief rustig in Gambia, met uitzondering van de maanden december en januari. In Europa, waar de meeste bezoekers in Gambia vandaan komen, is het in de overige maanden immers geen vakantie.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereiding vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Tanzania kenner
Sponsors