Paspoort en visum Gambia

Paspoort en visum Gambia

Reis je binnenkort naar Gambia, of via Gambia naar een andere bestemming? Dan heb je wellicht een visum nodig. Hier lees je alles wat je moet weten voor het aanvragen van je visum voor Gambia.

Heb ik een visum nodig voor Gambia?

Als toerist met de Nederlandse nationaliteit, mag je maximaal drie maanden (negentig dagen) in Gambia verblijven zonder dat je een visum hoeft aan te vragen. Wil je langer dan drie maanden in Gambia verblijven, dan is het raadzaam om contact op te nemen met het Consulaat-Generaal van Gambia in Amsterdam, of de ambassade van Gambia in Brussel.

Hoewel je als toerist dus meestal geen visum nodig hebt voor Gambia, moet je wel een aantal andere documenten kunnen overleggen. Zo moet je bijvoorbeeld in het bezit zijn van bewijs van een retourvlucht of een vlucht naar de volgende bestemming en een geldig paspoort. Een overzicht van alle benodigde reisdocumenten voor Gambia vind je op VisumCentrale.nl.

Geldigheid paspoort Gambia

Bij het inreizen van Gambia moet je paspoort nog minimaal zes maanden geldig zijn. Het paspoort moet minimaal één lege visumpagina bevatten voor het stempel van de douane.

Like deze pagina
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Tunesië kenner
Sponsors