Bouwstenen Marokko

Riksja Marokko

Slapen in het sprookje van 1001 nacht: het kan met Riksja Marokko. De ene nacht verblijf je in een knus Marokkaans hotel vol kleurrijke mozaïeken, de andere in een stijlvolle riad. Met onze bouwstenen bepaal je zelf wat je wilt doen: struin door koningssteden, slaap in de woestijn of drink een kop thee bij de Berbers thuis. Vertel ons hoe jij graag reist en we helpen je graag verder!

bekijk alle reizen van Riksja Marokko Best geboekte reizen

Evaneos

Ontdek de klassieke en wat minder bekende highlights van Marokko met Evaneos. Op onze website vindt u inspirerende voorbeeldreizen. Aan de hand van deze ideeën kunt u samen met een lokale reisspecialist zelf uw ideale reis naar Marokko samenstellen. Loopt u straks met ons mee door Marrakech, of geniet u aan één van de prachtige stranden van Casablanca?

bekijk alle reizen van Evaneos Best geboekte reizen

Better Places

Better Places biedt je de vrijheid om zelf je Marokko reis samen te stellen, helemaal afgestemd op je persoonlijke wensen. Op de website vind je een aantal voorbeeldreizen en bouwstenen. Samen met Omar, de lokale reisexpert stel je je reis samen. Hou je van een actieve reis, maak dan een trektocht of een tocht per mountainbike. Ben je toe aan een ontspannen vakantie, kies dan voor een verblijf in een bijzondere eco-lodge of een luxe Riaad. Alles is mogelijk!

Ontvang de leukste Marokko reisroutes

Ga jij op rondreis door Marokko of wil je inspiratie opdoen? We helpen je op weg met het uitzoeken van de leukste bezienswaardigheden en activiteiten; ontvang nu de mooiste reisroutes door Marokko.

Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Zuid-Afrika kenner
Reis van de maand
Best Deal Zuid-Afrikaanse Pracht en Mauritius - va € 2583
Best Deal Zuid-Afrikaanse Pracht en Mauritius

22-daagse individuele rondreis Zuid-Afrika

  • Ontdek de ruige schoonheid van de Drakensbergen
  • Strandverlenging op het tropische eiland Mauritius
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Madagaskar kenner