Like ons op Facebook

Bouwstenen Marokko

Riksja Marokko

Slapen in het sprookje van 1001 nacht: het kan met Riksja Marokko. De ene nacht verblijf je in een knus Marokkaans hotel vol kleurrijke mozaïeken, de andere in een stijlvolle riad. Met onze bouwstenen bepaal je zelf wat je wilt doen: struin door koningssteden, slaap in de woestijn of drink een kop thee bij de Berbers thuis. Vertel ons hoe jij graag reist en we helpen je graag verder!

bekijk alle reizen van Riksja Marokko Best geboekte reizen

Evaneos

Ontdek de klassieke en wat minder bekende highlights van Marokko met Evaneos. Op onze website vindt u inspirerende voorbeeldreizen. Aan de hand van deze ideeën kunt u samen met een lokale reisspecialist zelf uw ideale reis naar Marokko samenstellen. Loopt u straks met ons mee door Marrakech, of geniet u aan één van de prachtige stranden van Casablanca?

Better Places

Better Places biedt je de vrijheid om zelf je Marokko reis samen te stellen, helemaal afgestemd op je persoonlijke wensen. Op de website vind je een aantal voorbeeldreizen en bouwstenen. Samen met Omar, de lokale reisexpert stel je je reis samen. Hou je van een actieve reis, maak dan een trektocht of een tocht per mountainbike. Ben je toe aan een ontspannen vakantie, kies dan voor een verblijf in een bijzondere eco-lodge of een luxe Riaad. Alles is mogelijk!

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Namibië kenner
Reis van de maand
Leeuwen en Zuid-Afrikaanse Magie - va € 1619
Leeuwen en Zuid-Afrikaanse Magie

Tijdens de reis beleeft u de immense schoonheid, het bijzondere dierenrijk en de cultuur van Zuid-Afrika en traditioneel Swaziland

  • U reist uiteraard ook naar het beroemdste wildpark van Zuidelijk-Afrika, Kruger National park
  • Maak kennis met de Venda's in de Soutpansbergen!
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Namibië kenner