Like ons op Facebook

Vakantie Marokko

Marokko Online

Met de bouwstenen van Marokko online stel je jouw eigen individuele rondreis samen. Reis langs oude koningssteden, slof op de rug van een kameel de oranje woestijn door, drink een kopje thee bij berbers thuis en luier aan het strand. Je reist per trein, huurauto en/of bus en verblijft kleinschalig en sfeervol. Onze reisspecialisten luisteren en adviseren met plezier en passie voor Marokko.

bekijk alle reizen van Marokko Online Best geboekte reizen

Djoser

Maak kennis met de andere manier van reizen van Djoser. Op vakantie naar Marokko met Djoser doe je in groepsverband, maar je hebt ook de vrijheid om er zelf op uit te trekken. Breng een bezoek aan middeleeuwse steden, maak een trektocht in de woestijn en laat je verrassen in het Atlasgebergte. De deskundige en enthousiaste reisbegeleiding geeft een meerwaarde aan je vakantie naar Marokko.

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

FOX is dé reisspecialist met een uitgebreid aanbod aan verre bestemmingen. Een vakantie naar Marokko met FOX staat voor ‘comfortabel avontuur’; comfortabele reizen met een avontuurlijk karakter. Je maakt zelf de keuze of je individueel op vakantie naar Marokko gaat of mee gaat met een groepsreis.

bekijk alle reizen van FOX, verre reizen van ANWB Best geboekte reizen

Smart Marokko

Een vakantie naar Marokko is een vakantie waar je zintuigen worden geprikkeld. Wandelend door de medina van Marrakech komt de geur van specerijen je tegemoet. En slaap onder de sterrenhemel, middenin de woestijn. Wil je een wat actievere vakantie? Ga surfen in Essaouira en maak een dagtocht naar het Atlasgebergte.

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Botswana kenner
Reis van de maand
Leeuwen en Zuid-Afrikaanse Magie - va € 1808
Leeuwen en Zuid-Afrikaanse Magie

Tijdens de reis beleeft u de immense schoonheid, de bijzonder dierenrijk en cultuur van Zuid-Afrika en traditioneel Swaziland

  • Ontdek de prachtige wildparken als Waterbergen en Marakele National Park
  • Maak kennis met oorspronkelijke volkeren: de Venda's in de Soutpansbergen
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Zambia kenner