Goedkoop bellen & Internet Madagaskar

Goedkoop bellen & Internet Madagaskar

Hoe kan ik goedkoop bellen in Madagaskar?

Mobiel bellen is de handigste en goedkoopste optie om te bellen in Madagaskar. Zeker als je een paar weken in Madagaskar blijft. Je kunt dan voor een paar euro een simkaart kopen. Je bent dan niet meer afhankelijk van telefooncellen en de dure hoteltelefoons.

Waar koop ik een simkaart in Madagaskar?

In Antananarivo en andere steden, zoals Toamasina, heb je genoeg belwinkeltjes. Bijna altijd hebben die wel een simkaart in de aanbieding. Ook in Ifaty vind je belwinkels.

Waar kan ik goedkoop internetten in Madagaskar?

Internetverbindingen zijn het best in de steden van Madagaskar. Kwaliteit is echter relatief. Ontwikkelingen op dit gebied gaan echter snel in Afrika. Dus wie weet is het al veel beter tegen de tijd dat jij vertrekt. Wat waarschijnlijk wel altijd zo zal blijven, is dat er vooral internetcafés zijn in de grote steden.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Madagaskar

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Namibië kenner
Sponsors