Goedkoop bellen & Internet Marokko

Goedkoop bellen & Internet Marokko

Hoe kan ik goedkoop bellen in Marokko?

Voor pakweg drie euro koop je in Marokko al een simkaart. Mobiel bellen is daardoor de handigste en goedkoopste beloptie in Marokko.

Waar koop ik een simkaart in Marokko?

Je kunt een simkaart kopen in de belwinkeltjes in alle plaatsen van enige omvang.

Waar kan ik goedkoop internetten in Marokko?

Internet en e-mail zijn in Marokko wijd verbreid. Verbinding zijn doorgaans goed, vooral in de steden. Wel is het Arabische toetsenbord vaak een beetje wennen.

Landinwaarts, in het Atlasgebergte en in de Sahara is e-mail checken een stuk lastiger. Maar niets is onmogelijk. Ook daar heb je internetcafés. Die zijn vaak wel klein. Het is dus soms even zoeken. Tip: ga af op kinderen die je playstation ziet spelen. Zij doen dat vaak in internetcafés.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereiding vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Marokko

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Tanzania kenner
Sponsors