Bouwstenen Tanzania

Riksja Tanzania & Kenia

Beklim Mount Kilimanjaro, spot leeuwen en jaguars op de Serengeti of pluk je eigen Tanzaniaanse koffie: wat je ook wilt beleven, met de bouwstenen van Riksja Tanzania bepaal je zelf wat je wilt beleven. Onderweg slaap je in knusse lodges, tented camps en beach resorts. Sluit je reis af op het paradijselijke Zanzibar of reis door naar Kenia voor meer wild! Tips nodig? Bel ons gerust!

bekijk alle reizen van Riksja Tanzania & Kenia Best geboekte reizen

Tanzania Specialist

Tanzania Specialist biedt een compleet aanbod van rondreizen door de prachtige wildparken van Tanzania. Op de website van Tanzania Specialist kun je hier zelf je ultieme safari + strandvakantie samenstellen. Dan krijg je ook meteen een goed beeld van wat de kosten per onderdeel zullen zijn.

333travel

Bij 333travel is het mogelijk om dagtours, dag excursies, meerdaagse tour en avontuurlijke tours toe te voegen aan je rondreis of los te boeken. Met behulp van deze bouwstenen kies je gemakkelijk de reis of excursie die het beste bij jou past. Het is ook mogelijk om de bouwstenen aan te passen naar jouw wensen, onze reisspecialisten helpen je hier graag mee.

bekijk alle reizen van 333travel Best geboekte reizen

Evaneos

Bij Evaneos kunt u van begin tot eind zelf bepalen hoe u uw reis in Tanzania invult. Maak gebruik van de voorbeeldreizen ter inspiratie en stel met behulp van een lokale reisagent uw eigen unieke rondreis in Tanzania samen. U kiest zelf de reisduur, de route en het reisprogramma aan de hand van uw persoonlijke wensen en budget.

bekijk alle reizen van Evaneos Best geboekte reizen

Better Places

Better Places brengt je direct in contact met Annie, onze reisspecialist in Tanzania. Zij kent Tanzania door en door en kan je perfect adviseren bij het samenstellen van je rondreis. Om je te inspireren vind je op onze site een aantal voorbeeldreizen en originele bouwstenen. Deze bouwstenen kun je toevoegen aan de voorbeeldreizen. Je kunt er ook voor kiezen om je Tanzania reis helemaal zelf samen te stellen.

Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Afrika.nl kenner
Reis van de maand
Steden, nijlpaarden, uitgestrekte baaien in Zuid-Afrika - va € 1890
Steden, nijlpaarden, uitgestrekte baaien in Zuid-Afrika

24-daagse familiereis langs alle highlights

  • Verken de Kaapstreek, de mooie Tuinroute, lagunes en stranden
  • Verblijf in kindvriendelijke lodges en ga op safari op zoek naar de Big Five
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Zuid-Afrika kenner