Like ons op Facebook

Bouwstenen Tanzania

Riksja Tanzania & Kenia

Beklim Mount Kilimanjaro, spot leeuwen en jaguars op de Serengeti of pluk je eigen Tanzaniaanse koffie: wat je ook wilt beleven, met de bouwstenen van Riksja Tanzania bepaal je zelf wat je wilt beleven. Onderweg slaap je in knusse lodges, tented camps en beach resorts. Sluit je reis af op het paradijselijke Zanzibar of reis door naar Kenia voor meer wild! Tips nodig? Bel ons gerust!

bekijk alle reizen van Riksja Tanzania & Kenia Best geboekte reizen

Evaneos

Bij Evaneos kunt u van begin tot eind zelf bepalen hoe u uw reis in Tanzania invult. Maak gebruik van de voorbeeldreizen ter inspiratie en stel met behulp van een lokale reisagent uw eigen unieke rondreis in Tanzania samen. U kiest zelf de reisduur, de route en het reisprogramma aan de hand van uw persoonlijke wensen en budget.

Better Places

Better Places brengt je direct in contact met Annie, onze reisspecialist in Tanzania. Zij kent Tanzania door en door en kan je perfect adviseren bij het samenstellen van je rondreis. Om je te inspireren vind je op onze site een aantal voorbeeldreizen en originele bouwstenen. Deze bouwstenen kun je toevoegen aan de voorbeeldreizen. Je kunt er ook voor kiezen om je Tanzania reis helemaal zelf samen te stellen.

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Namibië kenner
Reis van de maand
Leeuwen en Zuid-Afrikaanse Magie - va € 1718
Leeuwen en Zuid-Afrikaanse Magie

Tijdens de reis beleeft u de immense schoonheid, het bijzondere dierenrijk en de cultuur van Zuid-Afrika en traditioneel Swaziland

  • U reist uiteraard ook naar het beroemdste wildpark van Zuidelijk-Afrika, Kruger National park
  • Maak kennis met de Venda's in de Soutpansbergen!
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Namibië kenner