Like ons op Facebook

Familiereizen Tanzania

Tenzing Travel Family

Verken de ongerepte natuur van Tanzania samen met je kinderen. Zie hoe leeuwen in bomen liggen te luieren in het Serengeti National Park, verken de 2 miljoen jaar oude Ngorongorokrater en maak kennis met de cultuur van de Masai. Bij Tenzing Travel Family overnachten jullie in kindvriendelijke accommodaties, reizen jullie in een rustig tempo en kan de reis op maat worden gemaakt.

bekijk alle reizen van Tenzing Travel Family Best geboekte reizen

Djoser Family

Kies voor Djoser Family en ga samen met je gezin op zoek naar wilde dieren in Tanzania’s mooiste nationale parken. Daarna steken we over naar het nabijgelegen Zanzibar, een van de mooiste eilanden ter wereld, waar je heerlijk kunt relaxen, zwemmen en duiken. De perfecte afsluiting van een prachtige gezinsreis door Tanzania!

bekijk alle reizen van Djoser Family Best geboekte reizen

Better Places

Tanzania is hét ultieme safariland, mede dankzij de wereldberoemde Serengeti en Ngorongoro-krater. Wil je het meeste uit je safarireis halen? Better Places brengt je graag in contact met haar lokale reisspecialist in Tanzania. Karin woont in Tanzania en helpt je graag om je droomreis Tanzania samen te stellen. Helemaal op maat, precies zoals jij het wilt.

bekijk alle reizen van Better Places Best geboekte reizen

Evaneos

Tanzania is een unieke bestemming voor familie safari's! Breng een bezoek aan de meest indrukwekkende Nationale Parken en kom in contact met de lokale traditionele Afrikaanse stammen. Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan bij een van onze lokale reisagenten, zij kunnen u een volledig op maatgemaakt reisvoorstel aanbieden!

bekijk alle reizen van Evaneos Best geboekte reizen

PANGEA Travel

Met uw kinderen op safari? Dan is Tanzania perfect geschikt. Tijdens het samenstellen van de Tanzania reizen wordt er zo veel mogelijk rekening gehouden met jullie gezin. Safari’s zijn erg leuk, maar kinderen houden ook van afwisseling. De kinderen maken ook volop kennis met de lokale cultuur, bezoeken een Masai dorp of maken kennis met de primitieve stammen die leven rondom Lake Eyasi.

bekijk alle reizen van PANGEA Travel Best geboekte reizen
Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Botswana kenner
Reis van de maand
Leeuwen en Zuid-Afrikaanse Magie - va € 1759
Leeuwen en Zuid-Afrikaanse Magie

Ontdek de immense schoonheid, het bijzondere dierenrijk en de cultuur van Zuid-Afrika

  • Bezoek Nationale Parken zoals Waterbergen en Marakele National Park
  • Maak kennis met de Venda's, een van de meest oorspronkelijke volkeren van Zuid-Afrika
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Zuid-Afrika kenner