Like ons op Facebook

Vakantie Tanzania

Riksja Tanzania & Kenia

Bubbelende hippo’s, flanerende flamingo’s, brullende leeuwen en jagende jaguars: Tanzania is een land waarvoor de superlatieven tekortschieten. Met de bouwstenen van Riksja Tanzania bouw jij je eigen vakantie: ga op safari per kano, fiets door Kilidorpjes, pluk je eigen koffie en relax op het paradijselijke Zanzibar. We helpen je graag met kiezen en jouw ideale Tanzania-vakantie te creëren.

bekijk alle reizen van Riksja Tanzania & Kenia Best geboekte reizen

Tenzing Travel Africa

De migratie van miljoenen dieren in de Serengeti meemaken of een groep leeuwen een boom zien inklimmen in het Lake Manyara NP: het kan zomaar gebeuren tijdens uw volgende vakantie! De reisspecialisten van Tenzing Travel Africa weten er alles van en adviseren u graag. Tenzing Travel is verkozen tot ‘Beste Specialist in Verre Reizen’ tijdens de Vakantie Awards 2017 én 2018.

bekijk alle reizen van Tenzing Travel Africa Best geboekte reizen

Djoser

Tanzania staat bekend om haar ongekende natuurschoon wat het tot een fantastische vakantiebestemming maakt. Djoser biedt diverse rondreizen door Tanzania aan. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een kampeerreis of voor iets meer luxe en overnachten in lodges en hotels. Voor families biedt Djoser tevens gezinsreizen aan naar Tanzania. Bekijk alle opties op onze website.

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

Wanneer je bij de Ngorongoro krater staat en geniet van een spectaculaire zonsondergang, ervaar je Afrika op zijn mooist. Samen met FOX reis je af naar Tanzania, het land van de waanzinnige natuurparken en uitgestrekte savannes. Bekijk onze scherp geprijsde vakanties naar Tanzania op onze website.

bekijk alle reizen van FOX, verre reizen van ANWB Best geboekte reizen

Jambo Safari Club

Aanschouw de jaarlijkse migratie in de Serengeti, spot de Big Five in de Ngorongoro krater en vaar in een kano over de Lake Eyasi. Het ene hoogtepunt volgt het andere op tijdens een vakantie in Tanzania. Jambo Safari Club verzorgt diverse reizen naar Tanzania. Daarnaast is het mogelijk om een volledig op maat gemaakte rondreis naar Tanzania te boeken.

bekijk alle reizen van Jambo Safari Club Best geboekte reizen

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Afrika.nl kenner
Reis van de maand
Rondreis Oeganda, Tanzania & Zanzibar - va € 3695
Rondreis Oeganda, Tanzania & Zanzibar

Beleef de Afrikaanse droom in maar liefst drie landen van dit continent!

  • Ga in Oeganda naar het Queen Elisabeth park, dit park is nog niet druk bezocht
  • Verwonder je aan  Afrika’s grootste krater; Ngorongoro
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Afrika.nl kenner