Like ons op Facebook

Reizen op maat Tanzania

Riksja Tanzania & Kenia

Een reis naar Tanzania is een once in a lifetime-ervaring. Dan wil je geen standaard riedeltje, maar een reis die is toegespitst op jouw wensen. Trakteer jezelf op wild in de Masai Mara en Ngorogorokrater, fiets langs Kilodorpjes en pluk je eigen koffie. Je kiest zelf wat je wilt doen uit onze bouwstenen, wij passen de reis aan naar jouw wensen. Onderweg slaap je knus en kleinschalig.

Tenzing Travel Africa

Wilt u in Tanzania vooral de bijzondere dieren in de nationale parken bewonderen? Of staat de beklimming van de Kilimanjaro ook op uw wensenlijst? U beslist wat u wilt ervaren, onze reisspecialisten vertalen dit naar een onvergetelijke maatwerkreis. Tenzing Travel is verkozen tot ‘Beste Specialist in Verre Reizen’ tijdens de Vakantie Awards 2017 én 2018.

Better Places

Better Places brengt je rechtstreeks in contact met Annie, onze reisspecialist in Tanzania. Zij kent Tanzania door en door en heeft ruime ervaring in het organiseren van maatwerk reizen. Zij kan je adviseren over de mooiste plekken, de gezellige hotelletjes en weet waar je moet zijn voor een heerlijke maaltijd. Persoonlijk contact staat voorop, niet alleen bij het samenstellen van je reis, ook tijdens je vakantie.

Djoser

Wil jij een flexibele groepsreis naar Tanzania maken die je naar eigen wens kunt samenstellen? Neem dan contact op met Djoser. Djoser biedt op maat gemaakte rondreizen naar Tanzania aan voor groepen van 10 of meer personen. Aan de hand van je persoonlijke wensen en budget stelt Djoser een unieke reis door Tanzania samen.

NRV

Plan en boek uw ideale rondreis naar Tanzania snel en eenvoudig online via NRV. Wij bieden u de optie om uw vakantie naar Tanzania zelf samen te stellen. Daarbij kunt u gebruik maken van ons ruime aanbod aan hotels, accommodaties, arrangementen en excursies in Tanzania. Stuur uw ideeën vrijblijvend naar ons op voor een offerte en boek de reis van uw dromen.

NBBS Reizen

Bezoek Tanzania’s wereldberoemde nationale parken Kilimanjaro, Ngorongoro en Serengeti of neem juist eens een kijkje in de minder bekende, maar even indrukwekkende wildparken. Met een maatreis van NBBS Reizen bepaalt u helemaal zelf hoe u uw rondreis door Tanzania invult.

Evaneos

Aan de hand van uw wensen ontwerpt u bij Evaneos samen met een lokale reisagent uw maatwerkreis in Tanzania. Hoe werkt dat? Wij brengen u in contact met een zorgvuldig geselecteerde reisspecialist in Tanzania die samen met u een rondreis op maat ontwerpt. Vervolgens boekt u uw reis direct bij het lokale reisbureau en kunt u gaan genieten van een unieke reis.

Jambo Safari Club

Het aanbieden van maatwerkreizen is één van de specialiteiten van Jambo Safari Club. Wij stellen met alle plezier een rondreis naar Tanzania samen die volledig is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Dit doen wij in nauw overleg met u zodat u verzekerd bent van de reis van uw dromen. U kunt al uw reiswensen aan ons doorgeven via het aanvraagformulier maatwerk op onze website.

Vamonos Travels

Beleef de natuur en cultuur van Tanzania tijdens een op maat gemaakte rondreis van Vamonos Travels. Al onze voorbeeldreizen passen we graag aan uw persoonlijke wensen aan. Of stippel uw reis van begin tot eind zelf uit. Onze reisspecialisten helpen u daar graag bij. Zij gaan zelf ook regelmatig op reis en komen altijd met bergen nieuwe ideeën terug. Die delen ze graag met u!

Afrika Online

Wilt u zelf bepalen hoe uw reisprogramma in Tanzania eruit ziet, kies dan voor een op maat gemaakte reis van Afrika Online. Wij zijn gespecialiseerd in maatreizen naar Afrika en kunnen u goed helpen en adviseren bij het plannen van uw vakantie naar Tanzania. Wij houden daarbij rekening met uw budget en uw voorkeuren zodat u een onvergetelijke reis tegemoet gaat.

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Afrika.nl kenner
Reis van de maand
Rondreis Oeganda, Tanzania & Zanzibar - va € 3695
Rondreis Oeganda, Tanzania & Zanzibar

Beleef de Afrikaanse droom in maar liefst drie landen van dit continent!

  • Ga in Oeganda naar het Queen Elisabeth park, dit park is nog niet druk bezocht
  • Verwonder je aan  Afrika’s grootste krater; Ngorongoro
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Afrika.nl kenner