Groepsreizen Tanzania

Djoser

Djoser biedt een ruim aanbod van groepsreizen naar Tanzania aan. Vaak bezoeken we tijdens onze rondreizen ook een aantal omringende Afrikaanse landen, zoals Kenia of Oeganda. Onze diverse vakanties wijzen je de weg naar de mooiste natuurparken en bezienswaardigheden van Tanzania. Op zoek naar de leukste restaurants of marktjes? Vraag het onze ervaren reisbegeleiders!

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

Ga met ons mee op groepsreis naar Tanzania. Spot wilde dieren tijdens één van de gamedrives, bewonder de prachtige landschappen en geniet van een spectaculaire zonsondergang. Kies voor een groepsreis bij FOX als je Tanzania echt wilt ontdekken, maar ook unieke ervaringen wilt meemaken.

bekijk alle reizen van FOX, verre reizen van ANWB Best geboekte reizen

Jambo Safari Club

Een groepsreis naar Tanzania van Jambo Safari Club is vaak net wat voordeliger dan een individuele safari en biedt daarnaast veel andere voordelen. U reist in een internationaal gezelschap en de voertaal tijdens de reis is Engels. Onze groepsreizen hebben vaste vertrekdata en een vaststaand programma. U hoeft zich nergens zorgen over te maken en kunt heerlijk genieten van alle highlights van Tanzania.

bekijk alle reizen van Jambo Safari Club Best geboekte reizen

Afrika Online

Reist u liever in een groep dan alleen naar Tanzania, dan zijn de groepsreizen van Afrika Online echt iets voor u. Tijdens een kleinschalige groepsrondreis ontdekt u de mooiste hoogtepunten van Tanzania. U kunt kiezen uit verschillende groepsreizen, van een eenvoudige kampeervakantie tot een luxe safari.

bekijk alle reizen van Afrika Online Best geboekte reizen

Sawadee

Het aanbod van Sawadee in Tanzania bestaat uit diverse jongerenreizen, rondreizen in internationale groepen en combinatiereizen waarbij we diverse landen in Afrika bezoeken. Deze reizen zijn ideaal voor iedereen die tijdens één rondreis zoveel mogelijk van Afrika wil zien en beleven. Ga je het Afrikaanse avontuur met ons aan?

bekijk alle reizen van Sawadee Best geboekte reizen
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Afrika.nl kenner
Reis van de maand
Steden, nijlpaarden, uitgestrekte baaien in Zuid-Afrika - va € 1890
Steden, nijlpaarden, uitgestrekte baaien in Zuid-Afrika

24-daagse familiereis langs alle highlights

  • Verken de Kaapstreek, de mooie Tuinroute, lagunes en stranden
  • Verblijf in kindvriendelijke lodges en ga op safari op zoek naar de Big Five
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Zuid-Afrika kenner