Like ons op Facebook

Luxe reizen Tanzania

Tanzania Specialist

Tanzania Specialist biedt een compleet aanbod van rondreizen door de prachtige wildparken van Tanzania. Tanzania Specialist is gespecialiseerd in het samenstellen van luxe reizen die helemaal op maat gemaakt zullen worden. Hierbij houden we rekening met al jullie persoonlijke wensen en maken hier een persoonlijk reisvoorstel voor.

PANGEA Travel

Ben je op zoek naar een luxe en comfortabele reis naar Tanzania? Bekijk dan het aanbod aan luxe reizen van PANGEA Travel. Per luxe safari 4wd landcruiser maakt u gamedrives in de parken. Met een light aircraft vliegt u van het ene nationale park naar het andere nationale park. Tussen de gamedrives door kunt u heerlijk ontspannen aan het zwembad van uw luxe onderkomen.

bekijk alle reizen van PANGEA Travel Best geboekte reizen

Jambo Safari Club

Voor alle reizigers die wel van een beetje luxe houden, biedt Jambo Safari Club de Jambo Exclusief reizen aan. Tijdens deze luxe reizen ziet u de mooiste highlights van Tanzania en verblijft u in de beste accommodaties. Dat kan een hotel met een mooi zwembad zijn, maar ook een kamer met een adembenemend uitzicht of de allerbeste service. Onze website en brochure laten u een aantal voorbeelden van deze exclusieve reizen zien.

bekijk alle reizen van Jambo Safari Club Best geboekte reizen

Evaneos

Evaneos laat u uw reis naar Tanzania helemaal zelf samenstellen en uitstippelen. Daardoor kunt u zelf kiezen in wat voor type accommodaties u overnacht en voor hoeveel luxe en comfort u kiest tijdens uw reis. U wordt bij het boeken van uw reis geholpen door een specialist van een plaatselijk reisbureau. Alle reisagenten waar wij mee samenwerken voldoen aan onze criteria zodat we zowel kwaliteit als scherpe prijzen kunnen bieden.

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Tanzania kenner
Reis van de maand
Ultiem Safari & Strand Tanzania - op aanvraag
Ultiem Safari & Strand Tanzania

10-daagse privé rondreis Tanzania

  • Safari tour met de belangrijkste hoogtepunten van Tanzania
  • Heerlijke strandvakantie op het bountystrand van Zanzibar
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Botswana kenner