Like ons op Facebook

Luxe reizen Tanzania

Luxe Reizen Afrika

Met een uitgebreid netwerk en veel reiservaring kan Luxe Reizen Afrika u de beste en meest exclusieve reis aanbieden naar Tanzania. Of u nu graag verblijft op de uitgestrekte vlaktes van de Serengeti of heerlijk ontspant op het tropische eiland Zanzibar, wij maken uw rondreis compleet. Per light aircraft vliegt u naar unieke locaties, waar u verblijft in de beste, luxe lodges of tented camps van Tanzania. Met een persoonlijke manier van aanpak organiseert Luxe Reizen Afrika voor u een prachtige reis in stijl.

PANGEA Travel

Ben je op zoek naar een luxe en comfortabele reis naar Tanzania? Bekijk het ruime aanbod aan luxe vakanties van PANGEA Travel dan eens. Dit privé reisbureau biedt onder andere luxe safari’s en air safari’s naar Tanzania aan. Je reist dan per landcruiser of vliegtuig naar de verschillende nationale parken. Onderweg overnacht je in uitstekende lodges en tentenkampen.

bekijk alle reizen van PANGEA Travel Best geboekte reizen

Jambo Safari Club

Voor alle reizigers die wel van een beetje luxe houden, biedt Jambo Safari Club de Jambo Exclusief reizen aan. Tijdens deze luxe reizen ziet u de mooiste highlights van Tanzania en verblijft u in de beste accommodaties. Dat kan een hotel met een mooi zwembad zijn, maar ook een kamer met een adembenemend uitzicht of de allerbeste service. Onze website en brochure laten u een aantal voorbeelden van deze exclusieve reizen zien.

Evaneos

Evaneos laat u uw reis naar Tanzania helemaal zelf samenstellen en uitstippelen. Daardoor kunt u zelf kiezen in wat voor type accommodaties u overnacht en voor hoeveel luxe en comfort u kiest tijdens uw reis. U wordt bij het boeken van uw reis geholpen door een specialist van een plaatselijk reisbureau. Alle reisagenten waar wij mee samenwerken voldoen aan onze criteria zodat we zowel kwaliteit als scherpe prijzen kunnen bieden.

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Tanzania kenner
Reis van de maand
Discovery of South Africa - va € 982
Discovery of South Africa

Deze rondreis brengt u, geheel over land, van Johannesburg naar Kaapstad

  • In het Krugerpark gaat u vast en zeker wilde dieren zien!
  • Er is voldoende tijd voor de Panorama-route, waarbij u geen natuurwonder hoeft te missen
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Gambia kenner