Goedkoop bellen & Internet Ghana

Goedkoop bellen & Internet Ghana

Hoe kan ik goedkoop bellen in Ghana?

Voor pakweg een euro koop je in Ghana al een simkaart. Beltegoed is wat duurder dan in omringende landen en verbindingen zijn niet altijd zoals ze zouden moeten zijn. Maar mobiel bellen blijft de handigste en goedkoopste beloptie. Provider Vodafone heeft hier en daar ook telefooncellen.

Waar koop ik een simkaart in Ghana?

Ghana barst van de kleine winkeltjes en kraampjes. Bijna altijd hebben die wel een simkaart in de aanbieding. Ook kun je er meestal wel één regelen bij de beltegoedverkoper op straat.

Waar kan ik goedkoop internetten in Ghana?

Internet en e-mail zijn in Ghana relatief wijdverbreid. Toch is de verbinding niet altijd even snel en betrouwbaar. Zelfs niet in Accra. ICT-ontwikkeling gaat echter snel in Ghana. Dus wie weet dat deze opmerking alweer verouderd is tegen de tijd dat jij naar Ghana vertrekt.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Ghana

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Swaziland kenner
Sponsors