Ambassade & Consulaat Kenia

Ambassade & Consulaat Kenia

Waar vind je een ambassade van Kenia in Nederland?

De ambassade van Kenia in Nederland vind je in Den Haag. Adres: Nieuwe Parklaan 21, 2597 LA 'S-Gravenhage. Telefoon: 070-3504215. Fax: 070-3553594. Email: info@kenyanembassy-nl.com. Webadres: www.kenyanembassy-nl.com.

Waar vind je een consulaat van Kenia in Nederland?

Er is geen consulaat van Kenia in Nederland. Wie heeft dat nou ook echt nodig met een heuse Keniaanse ambassade in Den Haag.

Waar vind je de Nederlandse ambassade in Kenia?

Nederland heeft een ambassade in de Keniaans hoofdstad Nairobi op het adres: Riverside Lane, off Riverside Drive. Postadres: P.O. Box 41537, 00100 Nairobi. Tel. 00-254-20-4288000. Fax 00-254-20-4447416. E-mail: nlgovnai@africaonline.co.ke.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereiding vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Kenia

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Marokko kenner
Sponsors