Goedkoop bellen & Internet Kenia

Goedkoop bellen & Internet Kenia

Hoe kan ik goedkoop bellen in Kenia?

Voor zo'n vijf euro koop je in Kenia een simkaart met een beetje beltegoed. Een andere optie is natuurlijk de telefooncel. Maar die vind je niet veel op het platteland.

Bel met je mobiel liever niet naar huis. Dat kost je klauwen met geld. Via Skype kun je veel goedkoper bellen over lange afstand, al moet je dan wel een plek vinden met goed internet.

Waar koop ik een simkaart in Kenia?

Kenia barst van de kleine belwinkeltjes. Bijna altijd hebben ze wel een simkaart in de aanbieding. Zorg er wel voor dat je niet te veel betaald. Probeer altijd af te dingen.

Waar kan ik goedkoop internetten in Kenia?

Internet en e-mail zijn in Kenia al lang geen onbekende fenomenen meer. Toch is de verbinding niet altijd even snel. Doorgaans heb je het meeste plezier van je uurtje internet in grote steden als Nairobi en Mombasa, waar je e-mail checken veel sneller gaat dan op het platteland. Ook is de dichtheid van internetcafés in deze steden veel hoger.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Kenia

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Kaapverdië kenner
Sponsors