Accommodaties Kenia

Accommodaties Kenia

Wat voor soorten accommodaties zijn er in Kenia?

Kenia is een populaire reisbestemming in Afrika. Daardoor is accommodatie er in alle soorten, maten en prijsklassen, van twee tot enkele honderden euro's per nacht.

Bandas

Overnachten in banda is in Kenia meestal de goedkoopste optie. Bandas zijn hutjes in Keniaanse stijl, vaak met een soort keuken en badkamer. Vaak kosten deze leuke onderkomens nog geen tien euro per nacht. Een aanrader als je budget reist of in Afrikaanse stijl wilt overnachten.

ZELF NAAR Kenia?

Bekijk alle 95 reizen naar Kenia

Camping

Kamperen is zeer reële optie in Kenia. Op sommige plaatsen kun je zelfs tenten huren, zoals bij Mount Kenya. Op andere plekken dien je zelf een tentje mee te nemen.

In de meeste nationale parken kun je in de kampementen je eigen tent opslaan. Dat is vaak tientallen euro's goedkoper dan een kamer boeken.

De beste deals en reistips in je mailbox?

Meld je aan voor de Afrika.nl nieuwsbrief!

Hotels en safari lodges

Backpacker hostels zijn niet gangbaar in Kenia. Al zijn ze hier en daar natuurlijk wel. Vooral in steden als Nairobi en Mombasa. Wel heb je veel goedkope hotels. De aller goedkoopste doen vaak dienst als bordeel. Alles in de prijsklasse daarboven is echter bedoeld voor slapende gasten.

De hotels lopen qua prijs en luxe op tot aan hippe resorts en westerse hotelketens. Aan het duurste eind van het spectrum staan de superluxe safari lodges die soms wel enkele honderden euro's per nacht kosten.

Overigens zijn er ook goedkopere safari lodges. Die zijn zelfs betaalbaar voor de normale mens. Zeker in het laagseizoen, wanneer de prijzen snel dalen.

Onafhankelijk advies over je reis naar Kenia

De reisspecialisten van de Safari Desk geven jou onafhankelijk en persoonlijk advies over jouw droomreis naar Kenia. Laat gepassioneerde experts voor je zoeken. Meer weten? Bekijk alle voordelen van de Safari Desk!

Like deze pagina

Reizen Kenia

Specialisten Kenia

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Kaapverdië kenner
Sponsors