Like ons op Facebook

Specialisten Kenia

Tanzania & Kenia Online

Stel de reis samen die bij jouw wensen past door verschillende bouwstenen te combineren. Met onze safarivoertuigen trek je met privé chauffeur of in een kleine groep van 6 personen de binnenlanden van Kenia, Tanzania en Oeganda in, dwars door de wereldberoemde wildparken. Je slaapt onder de sterren in safaritenten in ons mobiel private camp of safarilodges. Voor advies kun je bij onze ervaren reisspecialisten terecht.

bekijk alle reizen van Tanzania & Kenia Online Best geboekte reizen

Djoser

Djoser is specialist in het organiseren van groepsreizen naar Kenia. Wij bieden zowel volledig verzorgde en uitgestippelde rondreizen als unieke maatreizen aan. Dankzij onze tientallen jaren aan reiservaring kennen we Kenia door en door en weten we hoe we een onvergetelijke vakantie voor je kunnen regelen. Daarnaast staat een lokale gids ons bij die je het echte Kenia laat zien.

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

FOX is gespecialiseerd in groepsreizen, individuele rondreizen, strandvakanties, familiereizen en singlereizen naar Kenia. Daarnaast biedt FOX 'feel good' reizen aan waarin u een aantal dagen als vrijwilliger werkt. Reizen met FOX staat voor comfortabel avontuur. U zoekt eenvoudig door alle beschikbare reizen en leest ervaringen van andere reizigers in de reisverslagen en het forum.

bekijk alle reizen van FOX, verre reizen van ANWB Best geboekte reizen

NRV

NRV is uw specialist op het gebied van verre reizen. Wij delen uw liefde voor reizen en nemen u graag mee naar Kenia. Tijdens onze zorgvuldige samengestelde Kenia-reizen staan niet alleen de bekende highlights centraal, maar leert u ook het dagelijks leven en de plaatselijke bevolking kennen. Benieuwd geworden? Bekijk ons aanbod op onze website én boek uw favoriete rondreis direct online.

bekijk alle reizen van NRV Best geboekte reizen

NBBS Reizen

Combineer een safarireis met een strandvakantie, ontdek de hoogtepunten van Kenia tijdens een groepsrondreis of kies voor een individuele maatreis en ga alleen op avontuur. NBBS Reizen verzorgt verre maatreizen en stippelt graag een reis naar Kenia voor u uit die bij uw reiswensen en budget past. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend reisadvies en een offerte op maat.

Better Places

Better Places brengt je rechtstreeks in contact met Eunice, de reisspecialist die in Kenia woont. Zij kent Kenia goed en is ervaren in het organiseren van maatwerk reizen. Je reist op een actieve manier en verblijft in kleinschalige hotels en lodges. Zo heb jij een unieke ervaring! Eunice heeft ook veel ervaring in het samenstellen van reizen voor gezinnen met kinderen.

bekijk alle reizen van Better Places Best geboekte reizen

Afrika Online

AFRIKA ONLINE, sinds 1998 dé Afrika specialist. Avontuurlijk, cultuur, actief, golf, strand, wijn & culinaire, auto, camper, groepsrondreizen, (overland) safari’s, cruises en nog veel meer. AFRIKA ONLINE biedt u de mogelijkheid die droomvakantie te maken naar Kenia met uw reiswensen als uitgangspunt, op maat en voor elk budget. Bezoek onze website voor meer informatie en voorbeeld reizen.

bekijk alle reizen van Afrika Online Best geboekte reizen

Jambo Safari Club

Jambo Safari Club organiseert al meer dan 30 jaar Safari’s naar Kenia. Onze uitgebreide kennis en expertise staan ervoor garant dat u een reis zult maken die u een leven lang bij zal blijven. Onze kennis en uitmuntende prijs/kwaliteitverhouding hebben ervoor gezorgd dat vele mensen dit prachtige land in hun hart hebben kunnen sluiten. Op onze website en in onze brochure vindt u een uitgebreid aanbod van reizen, maar wij stellen met alle plezier een maatwerkreis voor u samen.

PANGEA Travel

Van uitgebreide rondreizen en waanzinnige familievakanties tot luxe air safari’s; PANGEA Travel biedt allerlei soorten reizen naar Kenia aan. Wij zijn gespecialiseerd in verre reizen naar Afrika en Azië en bieden persoonlijk maatwerk aan. Dat betekent dat we goed luisteren naar wat u wilt en op basis daarvan een vakantie naar Kenia voor u samenstellen. Persoonlijk en uniek!

bekijk alle reizen van PANGEA Travel Best geboekte reizen

Sawadee

Bijzondere groepsreizen met veel individuele vrijheid zijn de specialisatie van Sawadee. Wij regelen je retourvlucht naar Kenia, het vervoer op bestemming en de overnachtingen in comfortabele accommodaties. Verder ben je tijdens onze rondreizen naar Kenia vrij om je eigen gang te gaan. Tips nodig? Onze ervaren reisbegeleiders staan de hele reis paraat om je van adviezen te voorzien.

bekijk alle reizen van Sawadee Best geboekte reizen

Travel Active

Al 25 jaar is Travel Active dé vrijwilligerswerk specialist in Afrika. In Kenia kun jij op je eigen manier een steentje bijdragen, daar waar de hulp zo hard nodig is. Na een uitgebreide voorbereiding kun je gaan helpen in een kindertehuis of op een medisch project, (Engelse) les geven aan Masaï of activiteiten organiseren voor de kinderen. Bekijk de verschillende projecten op de website en vraag de brochure gratis.

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Madagaskar kenner
Reis van de maand
Kaapstad, Olifanten en Wijnregio - va € 1927
Kaapstad, Olifanten en Wijnregio

Een individuele rondreis door Zuid-Afrika staat garant voor een imponerende reiservaring

  • U bezoekt o.a. Kaapstad, de Karoo, Addo NP, de beroemde Tuinroute, Oudtshoorn en de Wijnlregio van Stellenbosch
  • De sterrenhemel in de Karoo is een sprankelend spektakel!
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Marokko kenner