Familiereizen Zuid-Afrika

Travelnauts

Met uw gezin Zuid-Afrika ontdekken, genieten van de prachtige natuur, mooie stranden, het spectaculaire wildlife en bijzondere lodges, is een geweldige ervaring! Travelnauts is expert in verre gezinsreizen en stemt deze familiereis in Zuid-Afrika af op de wensen van uw gezin. Ontdek Zuid-Afrika met uw kinderen en geniet samen van een onvergetelijke vakantie!

bekijk alle reizen van Travelnauts Best geboekte reizen

Riksja Family Zuid-Afrika

Met Riksja Family Zuid-Afrika combineer je spannende activiteiten met ontspanning. Zo ga je fietsen tussen de wijnranken en spoorzoeken in de bush. Malaria komt in dit gebied niet voor en je slaapt in knusse hotels die bij hun omgeving passen. Wij, zelf Zuid-Afrika-fans, reizen zelf met onze kinderen en helpen je graag met het samenstellen van jullie ideale reis.

bekijk alle reizen van Riksja Family Zuid-Afrika Best geboekte reizen

Evaneos

Met de kids opzoek naar leeuwen en olifanten in het wild, dat is pas een avontuur! Ontdek alle mogelijkheden door vrijblijvend een aanvraag te doen op onze website. Onze lokale reisagent helpt jullie graag bij het samenstellen van een reis voor het hele gezin.

Djoser Family

Djoser Family is de tak van Djoser die zich speciaal richt op gezinnen die houden van avontuurlijke reizen. We bieden onder andere gezinsreizen aan naar Zuid-Afrika. Hier ga je op safari in de nationale parken waar je oog in oog staat met reusachtige wilde dieren. Deze avontuurlijke vakantie naar Zuid-Afrika zal jullie nog lang bijblijven!

bekijk alle reizen van Djoser Family Best geboekte reizen

Tenzing Travel Africa

Reis met Tenzing Travel Family naar Zuid-Afrika en kom met wilde verhalen thuis! Spot olifanten en leeuwen in malariavrije parken, ontdek het bruisende Kaapstad en maak kennis met de vriendelijke bevolking. Jullie reizen zonder zorgen, want jullie verblijven in kindvriendelijke accommodaties en reizen in een rustig tempo. Alle reizen kunnen aangepast worden op basis van jullie wensen.

bekijk alle reizen van Tenzing Travel Africa Best geboekte reizen

Better Places

Better Places  brengt je rechtstreeks in contact met Pascale, onze reisspecialist in Zuid-Afrika. Zij kent Zuid-Afrika door en door en heeft veel ervaring met het organiseren van maatwerk reizen voor gezinnen met kinderen. Door te verblijven in kleinschalige familiehotels of bij de mensen thuis levert jouw reis een positieve bijdrage en heb jij een unieke ervaring. 

bekijk alle reizen van Better Places Best geboekte reizen

Footprint Travel

Leeuwen, olifanten en zebra’s spotten: hoe gaaf is het om dit samen met je kinderen te doen? Dit wordt een reis om nooit meer te vergeten! Met Footprint Travel reis je met jouw gezin met een eigen huurauto door malariavrij gebied, slaap je in sfeervolle accommodaties en reis je op je eigen tempo. Onze Zuid-Afrika kenners denken graag met je mee, zodat de reis past bij jullie gezin.

bekijk alle reizen van Footprint Travel Best geboekte reizen

Mooi Vakanties

Zuid-Afrika is een heel fijne bestemming voor het reizen met kinderen. Er is veel te zien en te doen. Van safari tot walvistocht en van wandelen door de bergen tot paardrijden door een wildpark. Er is veel mogelijk, altijd rekening houdend met de wensen van zowel de ouders als de kinderen. Wij stellen graag jouw ideale gezinsreis naar Zuid-Afrika samen.

bekijk alle reizen van Mooi Vakanties Best geboekte reizen

Van Verre Family

De kinderen zullen zich prima vermaken met een familiereis naar Zuid-Afrika. Als echte rangers in een jeep door de parken heen op zoek naar de grote dieren en de big 5 spotten.! Slapen in een rest camp onder de sterrenhemel. Bij Van Verre Family helpen we je graag met het samenstellen van jouw familiereis op maat.

bekijk alle reizen van Van Verre Family Best geboekte reizen
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Oeganda kenner
Reis van de maand
Best Deal Zuid-Afrikaanse Pracht en Mauritius - va € 2583
Best Deal Zuid-Afrikaanse Pracht en Mauritius

22-daagse individuele rondreis Zuid-Afrika

  • Ontdek de ruige schoonheid van de Drakensbergen
  • Strandverlenging op het tropische eiland Mauritius
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Zimbabwe kenner