Like ons op Facebook

Familiereizen Zuid-Afrika

Travelnauts

Met uw gezin Zuid-Afrika ontdekken, genieten van de prachtige natuur, mooie stranden, het spectaculaire wildlife en bijzondere lodges, is een geweldige ervaring! Travelnauts is expert in verre gezinsreizen en stemt deze familiereis in Zuid-Afrika af op de wensen van uw gezin. Ontdek Zuid-Afrika met uw kinderen en geniet samen van een onvergetelijke vakantie!

bekijk alle reizen van Travelnauts Best geboekte reizen

Riksja Family Zuid-Afrika

Met Riksja Family Zuid-Afrika combineer je spannende activiteiten met ontspanning. Zo ga je fietsen tussen de wijnranken en spoorzoeken in de bush. Malaria komt in dit gebied niet voor en je slaapt in knusse hotels die bij hun omgeving passen. Wij, zelf Zuid-Afrika-fans, reizen zelf met onze kinderen en helpen je graag met het samenstellen van jullie ideale reis.

bekijk alle reizen van Riksja Family Zuid-Afrika Best geboekte reizen

Tenzing Travel Family

Reis met Tenzing Travel Family naar Zuid-Afrika en kom met wilde verhalen thuis! Spot olifanten en leeuwen in malariavrije parken, ontdek het bruisende Kaapstad en maak kennis met de vriendelijke bevolking. Jullie reizen zonder zorgen, want jullie verblijven in kindvriendelijke accommodaties en reizen in een rustig tempo. Alle reizen kunnen aangepast worden op basis van jullie wensen.

bekijk alle reizen van Tenzing Travel Family Best geboekte reizen

Djoser Family

Djoser Family is de tak van Djoser die zich speciaal richt op gezinnen die houden van avontuurlijke reizen. We bieden onder andere gezinsreizen aan naar Zuid-Afrika. Hier ga je op safari in de nationale parken waar je oog in oog staat met reusachtige wilde dieren. Deze avontuurlijke vakantie naar Zuid-Afrika zal jullie nog lang bijblijven!

bekijk alle reizen van Djoser Family Best geboekte reizen

Better Places

Better Places  brengt je rechtstreeks in contact met Pascale, onze reisspecialist in Zuid-Afrika. Zij kent Zuid-Afrika door en door en heeft veel ervaring met het organiseren van maatwerk reizen voor gezinnen met kinderen. Door te verblijven in kleinschalige familiehotels of bij de mensen thuis levert jouw reis een positieve bijdrage en heb jij een unieke ervaring. 

bekijk alle reizen van Better Places Best geboekte reizen

Evaneos

Met de kids opzoek naar leeuwen en olifanten in het wild, dat is pas een avontuur! Ontdek alle mogelijkheden door vrijblijvend een aanvraag te doen op onze website. Onze lokale reisagent helpt jullie graag bij het samenstellen van een reis voor het hele gezin.

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Gambia kenner
Reis van de maand
Wilde olifanten, de Tuinroute en wijnregio Stellenbosch - va € 1120
Wilde olifanten, de Tuinroute en wijnregio Stellenbosch

15-daagse reis naar Zuid-Afrika voor natuurliefhebbers

  • Bezoek Elephant Park waar olifanten, leeuwen, hyena's en neushoorns rondlopen
  • Vanaf daar rijd je de Tuinroute die je langs adembenemende landschappen brengt
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Seychellen kenner