Familiereizen Zuid-Afrika

KidsReizen

De kinderen zullen zich prima vermaken met een familiereis naar Zuid-Afrika. Als echte rangers in een jeep door de parken heen op zoek naar de grote dieren en de big 5 spotten.! Slapen in een rest camp onder de sterrenhemel. Bij KidsReizen helpen we je graag met het samenstellen van jouw familiereis op maat.

bekijk alle reizen van KidsReizen Best geboekte reizen

Evaneos

Met de kids opzoek naar leeuwen en olifanten in het wild, dat is pas een avontuur! Ontdek alle mogelijkheden door vrijblijvend een aanvraag te doen op onze website. Onze lokale reisagent helpt jullie graag bij het samenstellen van een reis voor het hele gezin.

bekijk alle reizen van Evaneos Best geboekte reizen

Tenzing Travel

Reis met Tenzing Travel naar Zuid-Afrika en kom met wilde verhalen thuis! Spot olifanten en leeuwen in malariavrije parken, ontdek het bruisende Kaapstad en maak kennis met de vriendelijke bevolking. Jullie reizen zonder zorgen, want jullie verblijven in kindvriendelijke accommodaties en reizen in een rustig tempo. Alle reizen kunnen aangepast worden op basis van jullie wensen.

bekijk alle reizen van Tenzing Travel Best geboekte reizen

Djoser Family

Djoser Family is de tak van Djoser die zich speciaal richt op gezinnen die houden van avontuurlijke reizen. We bieden onder andere gezinsreizen aan naar Zuid-Afrika. Hier ga je op safari in de nationale parken waar je oog in oog staat met reusachtige wilde dieren. Deze avontuurlijke vakantie naar Zuid-Afrika zal jullie nog lang bijblijven!

bekijk alle reizen van Djoser Family Best geboekte reizen

Riksja Family Zuid-Afrika

Met Riksja Family Zuid-Afrika combineer je spannende activiteiten met ontspanning. Zo ga je fietsen tussen de wijnranken en spoorzoeken in de bush. Malaria komt in dit gebied niet voor en je slaapt in knusse hotels die bij hun omgeving passen. Wij, zelf Zuid-Afrika-fans, reizen zelf met onze kinderen en helpen je graag met het samenstellen van jullie ideale reis.

bekijk alle reizen van Riksja Family Zuid-Afrika Best geboekte reizen

SNP Natuurreizen

Als gezin de horizon verleggen in Zuid-Afrika? De actieve Travelkids gezinsreizen van SNP Natuurreizen gaan weg van de gebaande paden in de meest aansprekende gebieden. De reizen zijn gegarandeerd geschikt voor kinderen en tieners. Er is aandacht voor natuurbescherming, de lokale bevolking en oude culturen. Spannend en toch veilig, avontuurlijk en zonder grote gezondheidsrisico's. Beleef het samen!

bekijk alle reizen van SNP Natuurreizen Best geboekte reizen

Vamonos Travels

Zuid-Afrika is een ideale bestemming voor gezinnen. Als u met jonge kinderen reist kunt u kiezen voor een bezoek aan de Kaapregio en de Tuinroute. Met wat oudere kinderen kunt u een wat actievere rondreis ondernemen waarmee u meer van het land kunt zien. U kunt gaan raften, fietsen door kleinere wildparken of walvissen spotten. De specialisten van Vámonos Travels adviseren u met veel plezier!

bekijk alle reizen van Vamonos Travels Best geboekte reizen

Better Places

Better Places  brengt je rechtstreeks in contact met Pascale, onze reisspecialist in Zuid-Afrika. Zij kent Zuid-Afrika door en door en heeft veel ervaring met het organiseren van maatwerk reizen voor gezinnen met kinderen. Door te verblijven in kleinschalige familiehotels of bij de mensen thuis levert jouw reis een positieve bijdrage en heb jij een unieke ervaring. 

bekijk alle reizen van Better Places Best geboekte reizen

Tico Reizen

Samen met uw familie op safari reis door Zuid-Afrika? Tico verzorgt prachtige reizen die bij jong en oud een diepe indruk zullen achterlaten. Tijdens uw familiereis verblijft u in de meest prachtige en kindvriendelijke accommodaties, geniet u van indrukwekkende activiteiten en maakt u kennis met de diversiteit van Zuid- Afrika. Neemt u contact met ons op voor een fantastische familiereis naar Zuid-Afrika?

bekijk alle reizen van Tico Reizen Best geboekte reizen

Reviews Zuid-Afrika

Een betoverende ervaring (bezocht in juni 2015)

Review geschreven door Astrid Veerkamp op 20 april 2017

Een bezoek aan Zuid-Afrika is niet compleet zonder een safari. Kruger is het bekendste park en het grootste. Trek er minstens vier dagen voor uit. Self-drive is een geweldige ervaring, een 4wheel is niet nodig. Let niet alleen op de Brell, de big 5; Buffel, Rhino, Elephant, Leopard, Lion. Minstens zo geweldig zijn de vogels. Absoluut niet vergeten om een camera en een verrekijker mee te nemen.

Ultieme tip: Mocht je niet zoveel tijd hebben, denk dan eens aan het kleinere, maar minstens zo interessante Hluhluwe-iMfolosi National Park in KwaZulu-Natal
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Domweg gelukkig in Cape Town (bezocht in januari 2014)

Review geschreven door Astrid Veerkamp op 20 april 2017

Iedere reiziger wordt na het eerste bezoek aan Kaapstad en/of Zuid-Afrika getroffen door een ongeneeslijke liefde voor deze schitterende stad in dit wonderschone land. Of je nu zoekt naar cultuur, natuur, goed eten en drinken, vrolijke mensen, een heerlijk klimaat, de mooiste wijnen, Zuid-Afrika heeft het allemaal.

Ultieme tip: Een wijnproeverij bij Creation Wines in de Hemel en Aarde Vallei
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Praktische tips

Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Ghana kenner
Reis van de maand
Safari Discover Kenia - va € 3895
Safari Discover Kenia

11-daagse privé rondreis

  • Ontdek de Big Five en de uitgestrekte savannes in de Masai Mara
  • Bezoek het schitterende Amboseli National Park
Bekijk reis
Sponsors