Groepsreizen Zuid-Afrika

Djoser

Een spannende safari, een excursie naar een wijngaard of een stedentrip in Kaapstad; in Zuid-Afrika kan het allemaal. Kies de groepsrondreis van Djoser die het beste bij jouw wensen aansluit. Wij bieden verschillende rondreizen en routes door Zuid-Afrika aan en het is ook mogelijk om je reis te combineren met andere landen zoals Namibië en Botswana.

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

ANWB Vakantie

Ben je iemand die in Zuid-Afrika op zoek gaat naar de Big Five? Of bewonder je veel liever de prachtige landschappen? Of bezoek je toch liever de verschillende wijnboerderijen? Je kunt dit ook allemaal doen in het gezelschap van een groep reisfanaten! Bezoek de website als u benieuwd bent welke groepsreizen in Zuid-Afrika ANWB Vakantie te bieden heeft.

bekijk alle reizen van ANWB Vakantie Best geboekte reizen

Sawadee

Vind jij samen reizen leuker dan alleen, bezoek Zuid-Afrika dan met een groepsreis van Sawadee. Onze avontuurlijke groepsreizen bestaan uit kleine groepen die worden begeleid door enthousiaste reisbegeleiders die niet kunnen wachten om jou alle highlights van Zuid-Afrika te laten zien. Bovendien is het programma flexibel en is er veel ruimte om zonder de groep op pad te gaan.

bekijk alle reizen van Sawadee Best geboekte reizen

AmbianceTravel

Zuid-Afrika is een schitterend land met vele gezichten. Met Ambiance Travel is het mogelijk om de hoogtepunten van Zuid-Afrika te ontdekken in groepsverband. Op deze manier kun je de geweldige indrukken direct delen met je mede reisfanaten. Zie voor meer informatie de 'exclusieve wijnreis' op de site van Ambiance Travel.

Afrika Online

Wie een groepsreis wilt maken naar Zuid-Afrika, moet bij Afrika Online zijn. Deze gespecialiseerde reisorganisatie biedt diverse groepsreizen naar Zuid-Afrika aan. In een kleine groep reist u naar de mooiste bezienswaardigheden van Zuid-Afrika en maakt u kennis met het land. U kunt bij ons kiezen uit verschillende routes. Meer weten? Bekijk al onze groepsreizen op onze website.

bekijk alle reizen van Afrika Online Best geboekte reizen

Reviews Zuid-Afrika

Een betoverende ervaring (bezocht in juni 2015)

Review geschreven door Astrid Veerkamp op 20 april 2017

Een bezoek aan Zuid-Afrika is niet compleet zonder een safari. Kruger is het bekendste park en het grootste. Trek er minstens vier dagen voor uit. Self-drive is een geweldige ervaring, een 4wheel is niet nodig. Let niet alleen op de Brell, de big 5; Buffel, Rhino, Elephant, Leopard, Lion. Minstens zo geweldig zijn de vogels. Absoluut niet vergeten om een camera en een verrekijker mee te nemen.

Ultieme tip: Mocht je niet zoveel tijd hebben, denk dan eens aan het kleinere, maar minstens zo interessante Hluhluwe-iMfolosi National Park in KwaZulu-Natal
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Domweg gelukkig in Cape Town (bezocht in januari 2014)

Review geschreven door Astrid Veerkamp op 20 april 2017

Iedere reiziger wordt na het eerste bezoek aan Kaapstad en/of Zuid-Afrika getroffen door een ongeneeslijke liefde voor deze schitterende stad in dit wonderschone land. Of je nu zoekt naar cultuur, natuur, goed eten en drinken, vrolijke mensen, een heerlijk klimaat, de mooiste wijnen, Zuid-Afrika heeft het allemaal.

Ultieme tip: Een wijnproeverij bij Creation Wines in de Hemel en Aarde Vallei
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Praktische tips

Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Lesotho kenner
Reis van de maand
Safari Discover Kenia - va € 3895
Safari Discover Kenia

11-daagse privé rondreis

  • Ontdek de Big Five en de uitgestrekte savannes in de Masai Mara
  • Bezoek het schitterende Amboseli National Park
Bekijk reis
Sponsors