Groepsreizen Zuid-Afrika

Djoser

Een spannende safari, een excursie naar een wijngaard of een stedentrip in Kaapstad; in Zuid-Afrika kan het allemaal. Kies de groepsrondreis van Djoser die het beste bij jouw wensen aansluit. Wij bieden verschillende rondreizen en routes door Zuid-Afrika aan en het is ook mogelijk om je reis te combineren met andere landen zoals Namibië en Botswana.

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

Ben je iemand die in Zuid-Afrika op zoek gaat naar de Big Five? Of bewonder je veel liever de prachtige landschappen? Of bezoek je toch liever de verschillende wijnboerderijen? Je kunt dit ook allemaal doen in het gezelschap van een groep reisfanaten! Bezoek de website als u benieuwd bent welke groepsreizen in Zuid-Afrika FOX te bieden heeft.

bekijk alle reizen van FOX, verre reizen van ANWB Best geboekte reizen

NRV

Reis met NRV naar Zuid-Korea en bezoek niet alleen de bekende bezienswaardigheden, maar maak ook kennis met de lokale bevolking en cultuur. Onze ervaren reisspecialisten hebben de route door Zuid-Korea zorgvuldig uitgestippeld en hebben een afwisselend reisprogramma samengesteld. Zo verveelt u zich geen moment en leert u het land écht kennen.

bekijk alle reizen van NRV Best geboekte reizen

AmbianceTravel

Zuid-Afrika is een schitterend land met vele gezichten. Met Ambiance Travel is het mogelijk om de hoogtepunten van Zuid-Afrika te ontdekken in groepsverband. Op deze manier kun je de geweldige indrukken direct delen met je mede reisfanaten. Zie voor meer informatie de 'exclusieve wijnreis' op de site van Ambiance Travel.

Afrika Online

Wie een groepsreis wilt maken naar Zuid-Afrika, moet bij Afrika Online zijn. Deze gespecialiseerde reisorganisatie biedt diverse groepsreizen naar Zuid-Afrika aan. In een kleine groep reist u naar de mooiste bezienswaardigheden van Zuid-Afrika en maakt u kennis met het land. U kunt bij ons kiezen uit verschillende routes. Meer weten? Bekijk al onze groepsreizen op onze website.

bekijk alle reizen van Afrika Online Best geboekte reizen

Best of Travel

Best of Travel organiseert jaarlijks meerdere groepsreizen naar het prachtige Zuid-Afrika en omliggende landen! Kies uit groepsreizen waarbij u reist in internationaal of klein Nederlands reisgezelschap. De accommodaties en de bezienswaardigheden zijn uit eigen ervaring en zorgvuldig geselecteerd. De groepsreizen worden uitgevoerd onder de professionele begeleiding van een lokale gids. 

bekijk alle reizen van Best of Travel Best geboekte reizen

Sawadee

Vind jij samen reizen leuker dan alleen, bezoek Zuid-Afrika dan met een groepsreis van Sawadee. Onze avontuurlijke groepsreizen bestaan uit kleine groepen die worden begeleid door enthousiaste reisbegeleiders die niet kunnen wachten om jou alle highlights van Zuid-Afrika te laten zien. Bovendien is het programma flexibel en is er veel ruimte om zonder de groep op pad te gaan.

bekijk alle reizen van Sawadee Best geboekte reizen
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Afrika.nl kenner
Reis van de maand
Best Deal Zuid-Afrikaanse Pracht en Mauritius - va € 2583
Best Deal Zuid-Afrikaanse Pracht en Mauritius

22-daagse individuele rondreis Zuid-Afrika

  • Ontdek de ruige schoonheid van de Drakensbergen
  • Strandverlenging op het tropische eiland Mauritius
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Lesotho kenner