Like ons op Facebook

Luxe reizen Zuid-Afrika

Sabi Safari

Bij Sabi Safari kun je tijdens het reizen door Zuid-Afrika kiezen voor topklasse hotels en restcamps. Dat betekent reizen in stijl met comfort. Slapen in de meest prachtige hotels en op unieke locaties, heerlijk om bij weg te dromen. Je kunt het aanvullen door privé-safari’s te ondernemen, met je eigen jeep op pad door de wildparken en natuurreservaten. Kies bij de voorbeeldrondreizen voor de topklasse hotels en stel zo jouw eigen reis samen.

bekijk alle reizen van Sabi Safari Best geboekte reizen

Jambo Safari Club

Speciaal voor liefhebbers van luxe reizen biedt Jambo Safari Club de Jambo Exclusief reizen aan. Deze rondreizen vormen een stijlvol en luxe alternatief voor de traditionele safari. U reist individueel naar de mooiste highlights van Zuid-Afrika en overnacht onderweg in uitstekende hotels en guesthouses. Net als bij al onze reizen, profiteert u ook bij onze luxe vakanties van een goede prijs/kwaliteitsverhouding. 

PANGEA Travel

PANGEA Travel laat zien dat Zuid-Afrika en luxe heel goed samen gaan. Je kunt bij ons kiezen voor maatreizen waarbij je helemaal zelf bepaalt hoe je reis naar Zuid-Afrika eruit ziet. Daarbij kun je kiezen voor luxe accommodaties op bijzondere locaties in de natuur of in de stad. Bovendien bieden we in Zuid-Afrika luxe safari’s aan per huurauto of vliegtuig.

bekijk alle reizen van PANGEA Travel Best geboekte reizen

Luxe Reizen Afrika

Zuid-Afrika, “de wereld in één land” Zuid-Afrika is al jaren de ‘’place to be’’ op het continent Afrika. Luxe Reizen Afrika biedt individuele rondreizen aan in stijl. Met een uitgebreid aanbod in de meest exclusieve lodges, luxe tented camps en beste hotels bieden wij u een passende reis op maat aan. Elke regio in Zuid-Afrika is uniek, onze reisspecialisten helpen u graag met aandacht verder voor de perfecte reis. Niets is voor Luxe Reizen Afrika te gek en alles is mogelijk voor de reis die het beste bij u past.

Tico Reizen

Zuid-Afrika staat bekend om zijn meer dan 500 nationale parken en wildreservaten. Naast al het bijzondere dierenleven tref je in dit land ook vele gerenommeerde wijnhuizen, prachtige koloniale steden en schitterende stranden. Neem contact op met onze Zuid-Afrika specialist voor alle adembenemende mogelijkheden.

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Tanzania kenner
Reis van de maand
Discovery of South Africa - va € 982
Discovery of South Africa

Deze rondreis brengt u, geheel over land, van Johannesburg naar Kaapstad

  • In het Krugerpark gaat u vast en zeker wilde dieren zien!
  • Er is voldoende tijd voor de Panorama-route, waarbij u geen natuurwonder hoeft te missen
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Gambia kenner