Luxe reizen Zuid-Afrika

Evaneos

Onze Zuid-Afrika expert is gespecialiseerd in op maatgemaakte luxe reizen in Zuid-Afrika. Om er zeker van te zijn dat u tijdens uw reis in goede handen bent biedt de reisagent alleen de beste accommodaties in het land aan. Op basis van uw wensen en ideeën kan de lokale reisagent van Evaneos de perfecte reis voor u samenstellen! Via Evaneos profiteert u van lokale kennis en Evaneos garanties.

bekijk alle reizen van Evaneos Best geboekte reizen

Tenzing Travel

Wilt u een luxe reis door Zuid-Afrika maken? Onze reisspecialisten regelen het voor u en ontzorgen u volledig. Wat dacht u van een verblijf in een voormalige graansilo (nu 5* hotel) met schitterend uitzicht over het V&A Waterfront in Kaapstad? Van een vlucht in een Cessna boven de Blyde River Canyon? Of van een cursus wijn mengen onder leiding van twee awardwinnaars in de Grand Provence? Zoals u ziet: we hebben ideeën genoeg. Wat kunnen we voor u betekenen?

bekijk alle reizen van Tenzing Travel Best geboekte reizen

Van Verre Reizen

Bij Van Verre reizen kun je tijdens het reizen door Zuid-Afrika kiezen voor topklasse hotels en restcamps. Dat betekent reizen in stijl met comfort. Slapen in de meest prachtige hotels en op unieke locaties, heerlijk om bij weg te dromen. Je kunt het aanvullen door privé-safari’s te ondernemen, met je eigen jeep op pad door de wildparken en natuurreservaten. Kies bij de voorbeeldrondreizen voor de topklasse hotels en stel zo jouw eigen reis samen.

bekijk alle reizen van Van Verre Reizen Best geboekte reizen

Tico Reizen

Zuid-Afrika staat bekend om zijn meer dan 500 nationale parken, wildreservaten, fantastische restaurants en heerlijke wijngebieden. Een reis langs deze hoogtepunten combineren we graag met een verblijf in unieke, exclusieve accommodaties. Hiermee wordt uw reis naar Zuid-Afrika een onvergetelijke ervaring. Neemt u contact op met onze Zuid-Afrika specialisten voor een schitterende luxe reis?

bekijk alle reizen van Tico Reizen Best geboekte reizen

Reviews Zuid-Afrika

Een betoverende ervaring (bezocht in juni 2015)

Review geschreven door Astrid Veerkamp op 20 april 2017

Een bezoek aan Zuid-Afrika is niet compleet zonder een safari. Kruger is het bekendste park en het grootste. Trek er minstens vier dagen voor uit. Self-drive is een geweldige ervaring, een 4wheel is niet nodig. Let niet alleen op de Brell, de big 5; Buffel, Rhino, Elephant, Leopard, Lion. Minstens zo geweldig zijn de vogels. Absoluut niet vergeten om een camera en een verrekijker mee te nemen.

Ultieme tip: Mocht je niet zoveel tijd hebben, denk dan eens aan het kleinere, maar minstens zo interessante Hluhluwe-iMfolosi National Park in KwaZulu-Natal
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Domweg gelukkig in Cape Town (bezocht in januari 2014)

Review geschreven door Astrid Veerkamp op 20 april 2017

Iedere reiziger wordt na het eerste bezoek aan Kaapstad en/of Zuid-Afrika getroffen door een ongeneeslijke liefde voor deze schitterende stad in dit wonderschone land. Of je nu zoekt naar cultuur, natuur, goed eten en drinken, vrolijke mensen, een heerlijk klimaat, de mooiste wijnen, Zuid-Afrika heeft het allemaal.

Ultieme tip: Een wijnproeverij bij Creation Wines in de Hemel en Aarde Vallei
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Praktische tips

Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Afrika.nl kenner
Reis van de maand
Safari Discover Kenia - va € 3895
Safari Discover Kenia

11-daagse privé rondreis

  • Ontdek de Big Five en de uitgestrekte savannes in de Masai Mara
  • Bezoek het schitterende Amboseli National Park
Bekijk reis
Sponsors