Like ons op Facebook

Luxe reizen Zuid-Afrika

Sabi Safari

Bij Sabi Safari kun je tijdens het reizen door Zuid-Afrika kiezen voor topklasse hotels en restcamps. Dat betekent reizen in stijl met comfort. Slapen in de meest prachtige hotels en op unieke locaties, heerlijk om bij weg te dromen. Je kunt het aanvullen door privé-safari’s te ondernemen, met je eigen jeep op pad door de wildparken en natuurreservaten. Kies bij de voorbeeldrondreizen voor de topklasse hotels en stel zo jouw eigen reis samen.

bekijk alle reizen van Sabi Safari Best geboekte reizen

PANGEA Travel

PANGEA Travel is úw privé reisbureau. Wij verzorgen uw ideale luxe reis naar Zuid-Afrika. Aan de hand van uw persoonlijke wensen en ideeën stellen wij de luxe reis geheel naar wens voor u samen. U bent dus niet afhankelijk van vaste vertrekdata of reisgidsen. Wilt u morgen al vertrekken of pas over een aantal maanden? Alles is mogelijk bij PANGEA Travel. Onze landenspecialisten voor Zuid-Afrika hebben veel kennis en reiservaring, zij staan u graag te woord op een moment wanneer het u schikt.

bekijk alle reizen van PANGEA Travel Best geboekte reizen

Luxe Reizen Afrika

Zuid-Afrika, “de wereld in één land” Zuid-Afrika is al jaren de ‘’place to be’’ op het continent Afrika. Luxe Reizen Afrika biedt individuele rondreizen aan in stijl. Met een uitgebreid aanbod in de meest exclusieve lodges, luxe tented camps en beste hotels bieden wij u een passende reis op maat aan. Elke regio in Zuid-Afrika is uniek, onze reisspecialisten helpen u graag met aandacht verder voor de perfecte reis. Niets is voor Luxe Reizen Afrika te gek en alles is mogelijk voor de reis die het beste bij u past.

Tico Reis Consult

Al meer dan 10 jaar organiseert Tico Reis Consult prachtige luxe reizen naar vele delen van Zuid-Afrika. Door onze uitgebreide kennis en ervaring van de verschillende gebieden én onze grote passie voor reizen, kunnen wij u uitstekend adviseren, ook wat betreft de accommodatiekeuze. Neem contact op met Tico’s Zuid-Afrika specialist zodat wij uw bijzondere wensen en voorkeuren kunnen verwerken in een uniek reisprogramma Zuid-Afrika, speciaal voor u op maat gemaakt!

Jambo Safari Club

Jambo Safari Club organiseert al meer dan 20 jaar self drive reizen naar Zuid-Afrika. Onze uitgebreide kennis en expertise staan ervoor garant dat u een reis zult maken die u een leven lang bij zal blijven. Onze kennis en uitmuntende prijs/kwaliteitverhouding hebben ervoor gezorgd dat wij al voor duizenden klanten een fantastische reis hebben mogen organiseren naar het zeer veelzijdige Zuid-Afrika. Op onze website en in onze brochure vindt u een uitgebreid aanbod van reizen, maar wij stellen met alle plezier een maatwerkreis voor u samen.

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Botswana kenner
Reis van de maand
Leeuwen en Zuid-Afrikaanse Magie - va € 1808
Leeuwen en Zuid-Afrikaanse Magie

Tijdens de reis beleeft u de immense schoonheid, de bijzonder dierenrijk en cultuur van Zuid-Afrika en traditioneel Swaziland

  • Ontdek de prachtige wildparken als Waterbergen en Marakele National Park
  • Maak kennis met oorspronkelijke volkeren: de Venda's in de Soutpansbergen
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Zambia kenner