Ambassade & Consulaat Zuid-Afrika

Ambassade & Consulaat Zuid-Afrika

Waar vind je een ambassade van Zuid-Afrika in Nederland?

Je vindt de Zuid-Afrikaanse ambassade in Nederland op de Wassenaarseweg 40, 2596 CJ in 's-Gravenhage, ofwel Den Haag. Je kunt de ambassade bellen op nummer 070-3924501 of faxen op 070-3460669. E-mailen kan naar: info@zuidafrika.nl. Of surf naar de website: www.zuidafrika.nl.

Waar vind je een consulaat van Zuid-Afrika in Nederland?

Zuid-Afrika heeft naast zijn ambassade in Den Haag geen extra consulaat in Nederland.

Waar vind je de Nederlandse ambassade in Zuid-Afrika?

Je vindt de Nederlandse ambassade in Zuid-Afrika in hoofdstad Pretoria, op het adres: 210 Queen Wilhelmina Avenue (corner Muckleneuk Street), New Muckleneuk 0181 in Pretoria. Wil je een brief sturen dan kun je dat doen naar P.O. box 117, Pretoria 0001. Bellen kan naar +27-12-4254500. Kijk voor meer informatie op de website van de ambassade: www.dutchembassy.co.za of stuur een email naar: pre@minbuza.nl.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Zuid-Afrika

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Kaapverdië kenner
Sponsors