Zuid-Afrika goedkoop bellen & Internet

Zuid-Afrika goedkoop bellen & Internet

Hoe kan ik goedkoop bellen in Zuid-Afrika?

Als je telefoon simlockvrij is doe je er het verstandigst aan een Zuid-Afrikaanse simkaart te kopen. Daarmee bel je prepaid en de simkaart zelf kost niet meer dan een euro of twee.

Als je veel wilt bellen maar je telefoon heeft simlock, dan loont het zelfs misschien de moeite ook een Zuid-Afrikaanse telefoon te kopen. Dat kan al voor omgerekend tien euro.

ZELF NAAR Zuid-Afrika?

Bekijk alle 212 reizen naar Zuid-Afrika

Waar koop ik een simkaart in Zuid-Afrika?

Zuid-Afrika is een land van grote shopping malls. In al deze winkelcentra vind je winkels van de belangrijkste providers Vodacom, MTN en Cell.

Je kunt echter ook in grote supermarken als Pick & Pay en Checkers simkaarten kopen. Op dezelfde plekken, maar ook in kiosken en van verkopers bij het stoplicht, koop je beltegoed.

Waar kan ik goedkoop internetten in Zuid-Afrika?

Zuid-Afrikaanse steden barsten van de internetcafés waar je tegen een heel redelijk prijs op internet kan. Steeds meer cafés en restaurants in Zuid-Afrika bieden bovendien gratis wifi, ofwel draadloos internet aan. Dan kost het je dus niet meer dan een kopje koffie of een biertje. Je moet dan wel een laptop bij je hebben uiteraard.

Reizen Zuid-Afrika

Specialisten Zuid-Afrika

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Tanzania kenner
Sponsors