Like ons op Facebook

Duurzame reizen Kenia

Djoser

Wanneer je een rondreis door Kenia boekt via Djoser steun je de lokale bevolking op twee manieren. Ten eerste stellen wij al onze reizen naar Kenia met zorg samen en hebben we daarbij oog voor de natuur, cultuur en de mensen. Daarnaast steunen wij Unicef. Jij kunt een verschil maken door bij het boeken een kleine donatie te doen. Aan het einde van elk jaar verdubbelen wij alle donaties.

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

FOX is dé verre reizen specialist van Nederland met een ruim duurzame reis aanbod naar Kenia. FOX biedt naast duurzame reizen naar Kenia tevens groepsreizen, individuele rondreizen, strandvakanties, familiereizen en singlereizen aan. Reizen met FOX staat voor comfortabel avontuur. U zoekt eenvoudig door alle beschikbare reizen en leest ervaringen van andere reizigers in de reisverslagen en het forum.

bekijk alle reizen van FOX, verre reizen van ANWB Best geboekte reizen

Better Places

Better Places brengt je rechtstreeks in contact met Eunice, de reisspecialist in Kenia. Zij kent Kenia door en door en heeft veel ervaring in het organiseren van maatwerk reizen. Door te verblijven in kleinschalige familiehotels of eco-lodges levert jouw reis een positieve bijdrage en heb jij een originele ervaring. Je komt op bijzondere plekjes en beschikt over de meest up-to-date kennis.

bekijk alle reizen van Better Places Best geboekte reizen

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Kaapverdië kenner
Reis van de maand
Leeuwen en Zuid-Afrikaanse Magie - va € 1808
Leeuwen en Zuid-Afrikaanse Magie

Tijdens de reis beleeft u de immense schoonheid, de bijzonder dierenrijk en cultuur van Zuid-Afrika en traditioneel Swaziland

  • Ontdek de prachtige wildparken als Waterbergen en Marakele National Park
  • Maak kennis met oorspronkelijke volkeren: de Venda's in de Soutpansbergen
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Zambia kenner