Ambassade & Consulaat Oeganda

Ambassade & Consulaat Oeganda

Waar vind je de ambassade in Nederland?

Er is geen ambassade van Oeganda in Nederland. De dichtstbijzijnde ambassade ligt in Brussel. Hier moet je zijn voor een visumaanvraag, wanneer je naar Oeganda reist. Je vind de ambassade op Avenue de Tervuren 317. Je kunt ze bellen op +32 2 762 5825 of mailen via ugembrus@brutele.be. De Oegandese ambassade in België heeft geen website.

Waar vind je het consulaat in Nederland?

Er is wel een Oegandees consulaat in Nederland. Zij regelen echter geen visumaanvragen. Als je vragen hebt kun je ze vinden op Fresiaplein 14 in Wassenaar. Bellen kan op het nummer 070-5140223 en mailen via mail@ugandaconsulate.nl.

Waar vind je de Nederlandse ambassade in Oeganda?

De Nederlandse ambassade in Oeganda vind je in de hoofdstad Kampala. De ambassade staat op Nakasero Road en zit op de vierde verdieping van de Rwenzori Courts. Voor vragen kun je ze telefonisch bereiken op (+256) 204 346000 of mailen via kam@minbuza.nl. Meer informatie vind je op de website.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Oeganda

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Marokko kenner
Sponsors