333travel Verre reizen. Voor iedereen uniek.

Reviews 333travel

8,8
8,9 Algemene ervaring
8,9 Boekingsproces
8,7 Reisleiding
8,7 Accommodatie(s)
8,9 Vervoer
8,8 Prijs-kwaliteit
  • Aantal reviews: 57
  • Aantal waarderingen: 137

Australië reis geboekt (bezocht in november 2016)

Review geschreven door Els van der Wal-Ruigrok op 08 oktober 2018

Op korte termijn reis naar Australië gepland en kwam bij hen uit voor de excursies, maar zij hebben enorm meegedacht en alles geboekt binnen een zeer korte tijd en voor een redelijke prijs. Denken echt in mogelijkheden.

9,5
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
nvt Reisleiding
9 Accommodatie(s)
nvt Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten 333travel

  • combineren van losse bouwstenen
  • heel goed meedenken met de klant
  • altijd bereikbaatr voor vragen
  • snel kunnen schakelen.

Minpunten 333travel

  • beperkte bestemmingen

Bezochte landen

  • Amerika
  • australie
  • Hong kong
  • Singapore
  • Nieuw Zeeland
  • Canada
  • Nederlandse Antillen
  • Fidji
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers

Solide en vakkundig reisbureau (bezocht in mei 2014)

Review geschreven door Mart de Jong op 07 oktober 2018

Supergoede goed georganiseerd en samengestelde reis incl. vluchten. De hulp was buitengewoon goed en gaf van begin tot eind en zeer rustig gevoel. Alles was onder controle en we hebben geen enkele onaangename verrassing gehad.

9,4
9 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
nvt Reisleiding
9 Accommodatie(s)
10 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • Sri Lanka
  • Cuba
  • Indonesie
  • Thailand
  • Brazilie
  • Jordanie
  • Amerika
  • Maleisie
  • ,Egypte
  • Domicaanse Republiek
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Luxe reizigers

Enorm genoten, verrast! (bezocht in augustus 2018)

Review geschreven door Kirsten Romswinckel op 07 oktober 2018

In de voorbereiding goede informatie en een reis cadeau (powerbank) waardoor wij gelijk, enthousiast waren. De reisorganisatie op Indonesië heeft ons zeer verrast. We hebben ontzettend fijne gidsen gehad die op boven verwachting naar fantastische plekken hebben gebracht. De hotels waren afwisselend en in veel gevallen prima. Sommige hotels vielen iets tegen, terwijl anderen juist fantastisch waren. Tijdens kleine calamiteiten (een zieke reisgids) werd er goed gehandeld door de reisorganisatie en hebben wij toch optimaal kunnen genieten.

8,5
9 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
9 Reisleiding
7 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • Indonesië
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Cultuurliefhebbers

Mooie reis zelf met 333 samengesteld (bezocht in april 2018)

Review geschreven door Ingrid Schoumans op 01 oktober 2018

Goed georganiseerd prima vervoer hotels en gidsen prijstechnisch prima, bellen je ook om te bespreken wat je wilt, geen verborgen kosten altijd was het vervoer op tijd dat heb ik elders wel anders meegemaakt.

9,0
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten 333travel

  • tempel in de grot bij Hua Hin
  • junglerafts bij river kwai
  • elephants world geweldige ervaring

Bezochte landen

  • thailand
  • Bali
  • Maleisie
  • Laos
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Rondreis Bali (bezocht in september 2010)

Review geschreven door Mir Te op 01 oktober 2018

Wij maakten met 2 personen een 19-daagse rondreis door Bali met 333Travel. De hotels waren erg goed. Vriendelijke reisleiding, goeie excursies, gevarieerd programma en voldoende tijd om te relaxen op het strand.

7,8
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
7 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten 333travel

  • goede hotels
  • goede excursies

Bezochte landen

  • indonesie
  • thailand
  • maleisie
  • sri lanka
  • maladiven
  • usa
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep

Fijne vakantie, prima organisatie. (bezocht in september 2018)

Review geschreven door Eric Jacobi op 30 september 2018

Er wordt kort op de bal. Je hebt 1 contactpersoon bij deze organisatie. Prima eigen webomgeving en persoonlijk contact met je contactpersoon. Website is duidelijk en overzichtelijk. Reisbescheiden keurig op tijd ontvangen. Op locatie alles prima geregeld.

8,3
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
8 Reisleiding
7 Accommodatie(s)
9 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Rondreis Maleisië en Dubai (bezocht in juli 2018)

Review geschreven door Cor van Vliet op 30 september 2018

Was goed geregeld.
Alleen de terugreis verliep niet helemaal soepel.
Was een mooie reis.
Maleisië is een mooi land en erg toegankelijk voor iedereen.
Veel te zien en te doen, mooie eilanden om lekker uit te rusten.
Langkawi is een aanrader !!

7,3
7 Algemene ervaring
7 Boekingsproces
6 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
9 Vervoer
7 Prijs-kwaliteit

Pluspunten 333travel

  • de excursies

Minpunten 333travel

  • slechte communicatie

Bezochte landen

  • maleisie en vae
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Amazing unforgettable experience (bezocht in april 2017)

Review geschreven door Eugenie Verburg op 30 september 2018

Well organized, have me lots of tips where to go . Everything was arranged to the T. You can tell them what u want and they will arrange it for you and then give you tips on making it better. Really great service.

9,2
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
10 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • zuid africa
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers

Buitengewoon gastvrij (bezocht in december 2016)

Review geschreven door Ellis Beekman op 16 maart 2018

Flexibiliteit van de reis en tempo was geweldig goed afgestemd op onze groep. Men heeft erg veel geduld vanaf het eerste contact tot de definitieve boeking. We kwamen steeds met een ander idee, ander werelddeel, maar ze bleven ons serieus helpen en dachten hardop met ons mee.

8,5
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
7 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Minpunten 333travel

  • transport naar vliegveld
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Rondreis Australië (bezocht in november 2016)

Review geschreven door Els van der Wal-Ruigrok op 17 januari 2018

Snelle afhandeling en boeking tegen een redelijke prijs. Alles klopte op de reis, alle boekingen en excursies waren prima geregeld. We gingen op korte termijn, maar ze hebben het prima kunnen regelen, uiterst tevreden.

8,8
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
nvt Reisleiding
9 Accommodatie(s)
8 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten 333travel

  • snel en effectief

Minpunten 333travel

  • niets

Bezochte landen

  • Amerika
  • Canada
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers

Nette service (bezocht in oktober 2015)

Review geschreven door Erik Jan Nap op 16 januari 2018

Goede service, denken mee in het samenstellen van je reis en kunnen goed pakket samenstellen. Ook wanneer je zelfstandig delen van je reis wil boeken. Het is ook een goede en goedkope aanbieder bij gecombineerde vluchten.

8,0
9 Algemene ervaring
7 Boekingsproces
nvt Reisleiding
nvt Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten 333travel

  • prijs
  • service

Bezochte landen

  • Hong Kong
  • vietnam
  • cambodja
Aangeraden voor: Avonturiers, Budget reizigers

Geweldige rondreis Sri Lanka (bezocht in september 2014)

Review geschreven door Silvia de Wit op 02 januari 2018

Het boeken ging heel makkelijk. Wij hadden een privé rondreis voor vier personen. Er was een gids en een chauffeur. Zeer vriendelijke mensen, niets was te veel. Zelfs op onze vrije middagen nog leuke dingen met hen gedaan.333travel is heel goed bevallen, vandaar dat we nu weer via hen naar Bali gaan.

9,8
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten 333travel

  • alles goed geregeld
  • reisprogramma gemakkelijk aan te passen

Bezochte landen

  • mexico
  • cuba
  • israel
  • dominikaanse republiek
  • zuid afrika
Aangeraden voor: Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Leuke strand vakantie naar thailand en toen met kano's op zee. (bezocht in april 2012)

Review geschreven door Wijbe van Dijk op 01 januari 2018

Alles was goed geen min punten gehad heel goed geholpen tijdens het boeken van de reis en online boeken ging erg snel en de website is heel overzichtelijk en de reis organisatie 333travel heel betrouwbaar.

9,0
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
8 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Super rondreis Bali gehad! (bezocht in oktober 2017)

Review geschreven door Wim Bos En Daisy Bos-Amiot op 30 december 2017

Bij de boeking denken de medewerkers van 333travel met je mee, niet alleen over de reis, maar ook budgettair. Hele goede hotels en vervoer van en naar de div hotels was goed geregeld! We waren met 2 stellen, we waren erg tevreden!

9,0
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
nvt Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten 333travel

  • Locaties hotels
  • meedenken met de klant
  • prijs/kwaliteit
  • kundigheid medewerkers

Minpunten 333travel

  • Pick-up time vanuit hotel vervroegen
  • dus om 10.00 uur ipv 12.00 uur anders verlies je een halve dag.

Bezochte landen

  • Indonesie
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Westkust Amerika met 333Travel was fantastisch (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Britt Helsen op 28 december 2017

Wij zijn fantastisch geholpen bij het samenstellen van de reis, waardoor we het maximale uit ons bezoek aan de westkust van de VS hebben kunnen halen. Ook open over maximaal budget gesproken en door aanpassing van de vluchtroute alles kunnen doen binnen ons gesteld budget. De geboden accommodaties waren verzorgd, lagen op prima locaties (supermarkt en restaurants op loopafstand) en er is aandacht vanuit de reisorganisatie voor vertrek en bij thuiskomst. Je krijgt maximaal waar voor je geld bij 333Travel, dat maakt ze heel aantrekkelijk.

9,6
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
nvt Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten 333travel

  • individuele rondreizen
  • contact met locals
  • prijs/kwaliteit verhouding
  • super leuke excursies

Minpunten 333travel

  • uitgebreidere beschrijving voor ter plaatse

Bezochte landen

  • Indonesië
  • egypte
  • verenigde staten
  • zuid afrika
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Rondreis zuidoost Zuid-Afrika (bezocht in juli 2017)

Review geschreven door Maartje Steenbergen op 23 november 2017

Goede uitgebreide reisomschrijving met wat keuzemogelijkheden. Geeft een goede houvast maar kan makkelijk van afgeweken worden. Transfers waren minder goed geregeld. Tip: gaan fietsen in een van de parken was erg leuk. Met 333travel waren we ook naar Indonesië geweest. Daar hadden we privéchauffeurs. Dat was ook goed geregeld.

Pluspunten 333travel

  • uitgebreide omschrijving

Minpunten 333travel

  • communicatie vooraf

Bezochte landen

  • Zuid-Afrika
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen

Rondreis Sumatra, Java en bali (bezocht in oktober 2017)

Review geschreven door Jeanine Brink op 12 november 2017

333 is bijzonder flexibel en denkt echt met je mee tijdens het boeken van je reis. Je kunt zelf een aantal elementen regelen en vervolgens boeken zij aansluitend bijvoorbeeld je transfer.
Als er op locatie iets niet goed gaat zijn ze iets minder goed in het opvolgen maar voor de rest een fijne organisatie die niet te kostbaar is!

Bezochte landen

  • indonesie
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Top organisatie! (bezocht in oktober 2017)

Review geschreven door Jorik Aarnoutse op 12 november 2017

Een hele behulpzame organisatie die een reis op maat voor je samenstellen van A t/m Z voor reizen in Azië. Goed en vriendelijk personeel die met je meedenken en alles tot in de puntjes voor je willen regelen.

Pluspunten 333travel

  • op maat
  • behulpzaam
  • Azie

Bezochte landen

  • bali
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

thailand (bezocht in september 2010)

Review geschreven door Eva Koops op 12 november 2017

Goeie ervaring, fijne vlucht en betaalbaar. Eerste hotel kregen wij bij vlucht in geloof ik. Prachtig hotel en mooi in Bangkok. Zeer vriendelijk en zeer fijn personeelervaring. Al met al een geweldige vakantie gehad!

Pluspunten 333travel

  • Hotel deals

Bezochte landen

  • Thailand
Aangeraden voor: Gezinnen

Geweldige reis naar de Verenigde Staten (bezocht in juli 2017)

Review geschreven door Jessica Sonneveld op 12 november 2017

Contact over de reis en de te boeken hotels ging echt heel fijn. We kregen een goed overzicht en bij vragen konden we ze goed bereiken. Ook de reisinformatie en vliegtickets werden netjes thuis afgeleverd.

8,6
9 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
nvt Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten 333travel

  • service

Bezochte landen

  • amerika
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers