Explore Namibia Dé Namibië specialist ter plaatse

Reviews Explore Namibia

9,5
9,6 Algemene ervaring
9,6 Boekingsproces
9,6 Reisleiding
9,3 Accommodatie(s)
9,5 Vervoer
9,3 Prijs-kwaliteit
  • Aantal reviews: 92
  • Aantal waarderingen: 150

Een reis om nooit te vergeten (bezocht in juli 2016)

Review geschreven door Petra Bout op 21 oktober 2018

Een goede vriendelijke reisorganisatie die aan je wensen voldoen. Je kan je reis helemaal invullen zoals je zelf wilt en geven hier goed advies over. Ook als je de minder toeristische gebieden wilt bezoeken. Bij aanvang van de reis komt er nog iemand van de reisorganisatie langst, die de reis met je door spreekt en eventuele vragen kan beantwoorden. Er is gezorgd voor een goed georganirseerde map met alle nuttige informatie die je nodig hebt tijdens je reis. Met een goed uitgeruste 4x4 , kan je daarna onbezorgd genieten van het mooie Namibie.

9,8
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Explore Namibia

  • Persoonlijk
  • betrouwbaar
  • goed eerlijk advies

Bezochte landen

  • india
  • thailand
  • nicaraqua
  • quatamala
  • costarica
  • Namibie
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Namibië met fourwheeldrive (bezocht in mei 2016)

Review geschreven door Tineke Stolk op 21 oktober 2018

Persoonlijk reisadvies en alles naar onze individuele wensen ingericht: Elise kwam op de eerste dag onze reispapieren persoonlijk brengen bij het guesthouse en was de hele reis telefonisch bereikbaar voor evt noodgevallen. Maar dat was niet nodig: allesverliep goed en onze eerste Afrika ervaring was grandioos

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
nvt Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • thailand
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Zeer goed geplande en fantastische reis naar Namibië. (bezocht in juli 2012)

Review geschreven door Katleen Verbeke op 21 oktober 2018

Explore Namibië is echt een aanrader. Zeer vriendelijke mensen. Explore Namibië heeft ons een fantastische reis uitgestippeld, volledig volgens onze wensen en er rekening mee houdend dat we reisden met twee kleine kinderen. In ons programma waren ook een aantal activiteiten opgenomen specifiek voor onze kinderen. Toch was er nog een zekere vrijheid in ons programma zodat we zelf nog extra activiteiten ter plaatse konden inplannen. Hiervoor kregen we op voorhand allerhande tips mee.
Accommodaties waren allemaal volgens onze wensen en zeer goed geregeld.
Het is ons zo goed meegevallen dat we graag volgend jaar met dezelfde organisatie naar Botswana zouden gaan. Een bestemming die zij ook verzorgen.

9,8
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Explore Namibia

  • Zeer goed uitgestippelde reis
  • volgens eigen wensen

Minpunten Explore Namibia

  • geen verbeterpunten

Bezochte landen

  • Namibie
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Vriendengroep, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Geweldig!! (bezocht in januari 2016)

Review geschreven door Annette Vermijs op 21 oktober 2018

De voorbereiding van de reis! Met de e mails konden we een prachtige route samen stellen! Tijdens de reis gaf dit uitgebreide omschreven programma rust en alles klopte!! We kwamen op heel bijzondere plekken!

9,0
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • Afrika
  • Zuid Amerika
  • Indonesie
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers

Impressive Namibia (bezocht in juni 2016)

Review geschreven door Hans Warmenhoven op 21 oktober 2018

Op basis van persoonlijke betrokkenheid een mooie reis gemaakt, uitgestippelde route en perfecte 4wd auto. Nog elke dag is er herinnering aan dit mooe land, van mensen, dieren en prachtige natuur. We gaan graag nog eens terug, bijv de Caprivi strook verkennen.

9,8
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Explore Namibia

  • alles is bijzonder en met het noemen doen we andere aspecten tekort!

Minpunten Explore Namibia

  • geen!
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Voorkeuren bespreken, onderhandelen, route met tips en een fles wijn toe..... (bezocht in april 2018)

Review geschreven door Annelies Hendrix op 17 oktober 2018

Het was de 2e keer dat we reisden met deze organisatie. Dit jaar waren we door ziekte veel te laat met boeken, waardoor er bijna geen auto's met tent op het dak, beschikbaar waren.
Explore Namibia kreeg het toch voor elkaar om een auto te regelen, tegen een gereduceerde prijs.

Wederom kregen we tips, omdat we ook voor een andere route kozen.
De eerste keer Namibië in 2016, was helemaal fantastisch, mede ook omdat we voor de eerste keer met zo'n auto én tent op het dak, reisden.
Namibië kan ruig zijn, ook al omdat het merendeel van de wegen niet geasfalteerd is en zéer gevarieerd. Naast de wilde beesten die je, zéker in het Etosha park tegen komt (maar ook in kleinere parken); de giraffen, olifanten, neushoorns, leeuwen, zebra's, onynxen en noem maar op, zie je bergen, woestijnen, zee, zandduinen van 300 meter hoog, riviercanyons, enz. Vaak adembenemend....

Kortom, voor de avontuurlijke reiziger....wees snel, want in 2 jaar was al een toename van toeristen te zien.....

9,2
9 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
9 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Explore Namibia

  • Meedenken
  • veel tips
  • een
  • achterwacht voor als je iets zou gebeuren
  • Nederlands sprekend
  • Zeer enthousiast

Minpunten Explore Namibia

  • kampeerplekken beter bekijken

Bezochte landen

  • Namibië
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers

mooiste Afrikaanse land (bezocht in november 2014)

Review geschreven door Marlous vd hoogte op 13 oktober 2018

alles was perfect tot in de puntjes geregeld. goed bereikbaar en professioneel personeel. Daarnaast kregen we advies op maat, we wilden vooral dieren fotograferen en offroad rijden, hiervoor kregen we mooie tips. De keuzes van de campsites waren ook erg goed. we hebben erg genoten!

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Explore Namibia

  • professioneel advies
  • betrouwbaar
  • mooie lodges
  • alles tot in de puntjes geregeld

Minpunten Explore Namibia

  • geen

Bezochte landen

  • indonesie
  • ghana
  • vietnam
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers

Elise staat altijd klaar ze maakt van Namibie je tweede thuis. (bezocht in augustus 2016)

Review geschreven door Tancha Verspecht op 13 oktober 2018

Explore Namibie verzorgt alles tot in de puntjes zowel de accomodaties als het road boek. Ook de autoverhuur is top. Explore Namibie weet perfect aan te voelen wat je wensen zijn en stellen dan ook een volledig op jou maat gemaakt reisplan voor, ook als er niet aan de wensen voor sommige accomodaties kan voldaan worden blijven ze doorgaan tot je krijgt wat je wil. 2 x van haar service mogen genieten en er komt zeker nog een vervolg.

9,2
10 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • zuid afrika
  • Namibia
  • botswana
  • ijsland
  • kenya
Aangeraden voor: Gezinnen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Namibië, het beste wat ons ooit is overkomen (bezocht in november 2017)

Review geschreven door Bibian Zwambag-Walraven op 13 oktober 2018

Volgende week gaan we voor de 5de x naar Namibië, hebben ook iedere x via hun de auto gehuurd, eerste x ook de hele reis bij hun geboekt, nu doen we het meeste zelf, maar de auto gaat altijd via Explorer Namibië

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Explore Namibia

  • ervaringen van de eigenaren
  • lief en behulpzaam personeel
  • gastvrij

Minpunten Explore Namibia

  • geen

Bezochte landen

  • namibie
  • zambia
  • , Botswana
  • Zuid-Afrika
  • filipijnen
  • maleisie
  • thailand
  • indonesie
  • brazilie
Aangeraden voor: Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers

Persoonlijke aandacht! (bezocht in september 2009)

Review geschreven door Dory Abrahamse op 12 oktober 2018

De persoonlijke aandacht voor de reis! We konden met Elise en haar team bellen om bepaalde dingen te overleggen. Het was onze eerste Afrikaanse reis en Elise en haar team haalden onze bedenkingen of zorgen weg. Bij aankomst werden we goed opgevangen en nam Elise het draaiboek voor de reis van 4 weken met ons door. In noodgevallen konden we altijd iemand van Explore Namibia bellen. We hebben veel gezien en zijn op unieke plekken geweest! We hebben nog jaren last van heimwee naar Namibië gehad!
Het was geen standaardreis uit hun pakket, maar alles was prima op maat geregeld.

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Explore Namibia

  • De persoonlijke aandacht en begeleiding tijdens onze eerste Afrikaanse reis was super
  • waardoor we een zeer ontspannen ris hebben gehad én veel mooie dingen hebben gezien en meegemaakt. We hebben jarenlang heimwee naar Namibie gehad!

Minpunten Explore Namibia

  • Bij terugkomst zou het leuk zijn om nog even contact te hebben met iemand van et team van Explore Namibia.
  • Misschien gebeurt dit nu al wel
  • maar in 2009 hebben we dat een beetje gemist.

Bezochte landen

  • Gambia
  • Senegal
  • Mauretaunie
  • , Zuid Afrika
  • Marokko
Aangeraden voor: Avonturiers, Natuurliefhebbers

Prachtig! (bezocht in juli 2013)

Review geschreven door Nancy Lanssens op 11 oktober 2018

Schitterend! Goede service, mooie route, toffe lodges, kindvriendelijk,
Goede communicatie, alles erop en eraan, geen tegenvallers met Explore Namibia. Onvergetelijke bestemming, voor elk wat wils , super dus

9,0
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • namibie
  • mauritius
  • madagascar
  • jordanie
  • marokko
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers

Mooiste safari ooit (bezocht in september 2016)

Review geschreven door Pim Steman op 10 oktober 2018

Zeer snelle duidelijke response. Uitstekende 4wd Landcruiser. Het mogen rijden van lastige maar mooie 4wd Trails. Goede reis beschrijving en organisatie is uitstekend. Ook zeer eenzame Trails zijn toegestaan en mogelijk

9,8
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
nvt Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Explore Namibia

  • organisatie
  • routes

Minpunten Explore Namibia

  • geen

Bezochte landen

  • amerika
  • afrika
  • Azie
  • australie
  • new guinea
  • galapagos
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers

Een reisplan voor Namibië? Explore Namibia is "THE BEST" (bezocht in april 2017)

Review geschreven door Linda Schaerlaeken op 10 oktober 2018

Overzichtelijke, en zeer gedetailleerde reisroutes die ook aanpasbaar zijn.
Geven ook heel goed advies indien je de route zou willen aanpassen/wijzigen.
Vriendelijke ontvangst van alle medewerkers, goede uitleg ivm wagen en/of kampeeruitrusting.
Bevelen Explore Nambia ten zeerste aan, reeds 3 x van hun diensten gebruik gemaakt.

9,5
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
10 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Explore Namibia

  • Verassen met mooie / unieke locaties
  • supervriendelijk begeleiging/uitleg
  • overzichtelijke reisroutes/kaft

Minpunten Explore Namibia

  • Aircompressor standard bijvoegen

Bezochte landen

  • Indonesië
  • Vietnam
  • Zuid-Afrika
  • Mexico
  • Cuba
  • Kenya
  • Tanzania
  • Thailand
  • Taiwan
  • Brazilie
  • egypte
  • Libanon
  • Tunesie
  • Marokko
  • Namibie
  • Botswana
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Super georganiseerd (bezocht in september 2015)

Review geschreven door K.J. Visser op 07 oktober 2018

Persoonlijke aandacht en alles tot in de puntjes georganiseerd.
Van Auto tot reisroute en de lodges. Tot het ophalen en terug brengen naar het vliegveld.
Alles tot in de puntjes verzorgd.
Complimenten Explorer Namibië.

9,5
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Explore Namibia

  • persoonlijke aandacht
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

We hebben een fantastische reis gehad (bezocht in mei 2018)

Review geschreven door J de R op 04 oktober 2018

Bij aankomst zeer goed ontvangen door vriendelijke en behulpzaam personeel. Daarna met een sterke Hilux op pad en alleen maar hoogtepunten gehad met veel dieren en prachtige lodges. Top vakantie! We gaan zeker nog eens terug.

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit
Aangeraden voor: Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Rondreis Namibië een geweldige ervaring (bezocht in oktober 2017)

Review geschreven door Mariëtte Berens van Belkum op 27 september 2018

Alles goed geregeld voor de rondreis door Namibië, auto met tent er bovenop in zeer goede staat. Zeer goed samengestelde reis, goede overnachtingen op campings en luxe kamers of huisjes. Perfect. Reis app is echt een uitkomst en zeer gemakkelijk om te zien waar je naar toe gaat en met goede info.
Zouden zo weer boeken bij Namibia Exlpore, vriendelijke werknemers.

9,0
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Explore Namibia

  • Reisapp
  • Betrokken

Minpunten Explore Namibia

  • NVT
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Geweldige individuele rondreis op maat door Namibië en Botswana (bezocht in juni 2017)

Review geschreven door Tosca Van der Zijden op 26 september 2018

Zeer afwisselende reis is op basis van onze wensen heel zorgvuldig samengesteld door Explore Namibia. Alles was mogelijk en geen enkel aanpassing te veel moeite. Alle boekingen van 4x4 auto met kampeeruitrusting tot de lodges, campings en excursies klopten 100%. Ook de fantastische 5 daagse off road trip door Chobe en Moremi National Park is op een deskundige en verantwoorde wijze uitgezet. Een avontuurlijke reis waarbij onderweg zo nodig de service en support van Explore Namibia ingeschakeld kon worden.

9,4
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
nvt Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Explore Namibia

  • deskundig
  • zorgvuldig
  • volledig op maat
  • betaalbaar
  • goede tips voor te bezoeken plaatsen

Minpunten Explore Namibia

  • beter controle op de kwaliteit van de kampeeruitrusting

Bezochte landen

  • Namibië
  • Botswana
  • Zimbabwe
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Fantastishch georganiseerde reis via Explore Namibe gehad! (bezocht in december 2017)

Review geschreven door Emile Cornelisse op 26 september 2018

Vanaf het begin tot aan het eind merk je dat het bij Explore Namibie niet gaat on verkopen maar om de liefde voor Namibie! Elise en Riekie weten zo veel van het land. In combinatie met Botswana was het de mooiste vakantie uit mijn leven.

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Explore Namibia

  • persoonlijk contact
  • ethousiasme
  • lokale kennis

Bezochte landen

  • Amerika
  • nieuw zeeland
  • namibie
  • botswana
  • zuid afrika
  • maladiven
  • zanzibar
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Topservice (bezocht in mei 2018)

Review geschreven door Valerie Daems op 26 september 2018

Fantastisch land, ze kennen het terrein goed en geven de beste tips. Ze reageren super snel en regelen alles tot in de puntjes. Ze zijn betrouwbaar, degelijk, correct en dat in functie van jouw budget. Dit was al onze tweede reis met hun en niet de laatste.

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Explore Namibia

  • Tips
  • leuke adresjes
  • betrouwbaarheid
  • snelheid
  • correctheid
  • prijs/kwaliteit
  • kennis van het terrein

Minpunten Explore Namibia

  • Geen

Bezochte landen

  • Peru
  • Bolivia
  • Venezuela
  • Israel
  • senegal
  • australië
  • seoul
  • vietnam
  • cambodia
  • USA
  • ijsland
  • mexico
  • enz
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Rondtrekken door Namibië (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Rinus Boone op 26 september 2018

Dit reisbureau met Nederlandse eigenaar en medewerkers is gevestigd in Windhoek bij een autoverhuurbedrijf. Zij organiseren de reis en autohuur. Al onze campings en hotelovernachtingen werden geregeld en ook de autohuur (met daktent). Wij kenden hun al van een eerdere reis en het is ons ook deze keer weer uitstekend bevallen.

8,3
9 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
nvt Reisleiding
8 Accommodatie(s)
nvt Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Explore Namibia

  • Persoonlijk en accuraat.

Minpunten Explore Namibia

  • n.v.t.

Bezochte landen

  • Namibië
Aangeraden voor: Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers