Like ons op Facebook

Groepsreizen Namibië

Djoser

Djoser verzorgt perfect georganiseerde groepsreizen naar Namibië. Wij hebben jarenlange ervaring en zorgen ervoor dat alles soepel verloopt: van de overnachtingen tot het vervoer tot de excursies. Zo heb je als reiziger alle gelegenheid om kennis te maken met het landschap en de cultuur van Namibië. Vragen of tips nodig? Onze reisleiding staat altijd paraat.

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

Maak een groepsreis met FOX naar Namibië. Ontdek het rijke dierenleven en de prachtige landschappen in het Etosha National Park, Sossusvallei en in de Kalahari woestijn. Bekijk het aanbod aan groepsreizen naar Namibië welke FOX te bieden heeft op de website!

bekijk alle reizen van FOX, verre reizen van ANWB Best geboekte reizen

NRV

Boek een groepsreis naar Namibië met NRV en maak uw Afrikaanse droom werkelijkheid. Onze groepreizen in Afrika laten u niet alleen de higlights van Namibië zien, maar nemen u ook mee naar Zuid-Afrika en/of Botswana. Op die manier maakt u kennis met het mooiste van Afrika. Onze enthousiaste en Nederlands sprekende reisleiders ontvangen u graag in Namibië!

Sawadee

Of je nu houdt van kamperen en slapen midden in de natuur of liever in een comfortabel hotel overnacht, Sawadee heeft altijd wel een groepsreis naar Namibië die bij je past. Bekijk ons ruime aanbod online, win persoonlijk advies in bij onze deskundige reisspecialisten en boek je favoriete rondreis. Wij zorgen ervoor dat je een onvergetelijke tijd in Namibië beleeft.

bekijk alle reizen van Sawadee Best geboekte reizen

Afrika Online

Het grote aanbod van Afrika Online bestaat onder meer uit enkele groepsreizen naar Namibië. U kunt kiezen tussen een kampeer groepssafari en een comfort groepsreis. De ene groepsreis is wat luxer dan de andere, maar beide reizen laten u het mooiste van Namibië zien. Onder andere het Etosha National Park en de Sossusvlei staan op het programma.

bekijk alle reizen van Afrika Online Best geboekte reizen
Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Afrika.nl kenner
Reis van de maand
Groepsrondreis Grand Tour Zuid-Afrika - va € 2299
Groepsrondreis Grand Tour Zuid-Afrika

22-daagse groepsrondreis Zuid-Afrika

  • Aaneenschakeling van hoogtepunten; Krugerpark, Drakensbergen en Kaapstad
  • Spot de Big Five tijdens gamedrives
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Afrika.nl kenner