Like ons op Facebook

Bouwstenen Namibië

Riksja Namibië & Botswana

Van een nacht onder de sterren in de Kalahari tot de zonsondergang in de Sossusvlei: met de bouwstenen van Riksja Namibië & Botswana bepaal jij zelf hoe je je individuele rondreis invult. We zijn op zoek gegaan naar het beste vervoer, de fijnste slaapplekken en leukste activiteiten. Kajak tussen zeehonden, maak kennis met de Himba’s en slaap midden in Etosha NP. Wij regelen de beste reisroute.

bekijk alle reizen van Riksja Namibië & Botswana Best geboekte reizen

Better Places

Better Places brengt je direct in contact met Joseph, onze reisspecialist in Namibië. Hij kent Namibië door en door en kan je perfect adviseren bij het samenstellen van je rondreis. Om je te inspireren vind je op onze site een aantal voorbeeldreizen en originele bouwstenen. Deze bouwstenen kun je toevoegen aan de voorbeeldreizen. Je kunt er ook voor kiezen om je Namibië reis helemaal zelf samen te stellen.

Van Verre Reizen

Zelf je reis naar Namibië uitstippelen? Bij Van Verre reizen kun je een keuze maken uit diverse bouwstenen naar Namibië. Je kunt de bouwstenen ook aanpassen of verlengen. Koppel de diverse bouwstenen aan elkaar tot een complete reis, eventueel in combinatie met een ander land. Onze landendeskundige helpt je graag om jouw ideale reis samen te stellen.

bekijk alle reizen van Van Verre Reizen Best geboekte reizen

Footprint Travel

Stel je eigen rondreis samen met de bouwstenen van Footprint Travel, waarbij huurauto, fijne slaapplaatsen en een slimme route geregeld zijn. Beklim de rode duinen van Sossusvlei, ga op safari in Etosha, verwonder je over de Fish River Canyon, bezoek een spookstad en kayak tussen zeehonden. We helpen je graag om jouw ideale Namibië reis samen te stellen.

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Afrika.nl kenner
Reis van de maand
Pracht & Praal van Kenia Privé - va € 2595
Pracht & Praal van Kenia Privé

10-daagse privérondreis Kenia

  • Bewonder de Big Five en uitgestrekte savannes in de Masai Mara
  • Verblijf oa in een bijzonder houten hotel gelegen in het Mount Kenya reservaat
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Tunesië kenner