Like ons op Facebook

Bouwstenen Namibië

Riksja Namibië & Botswana

Van een nacht onder de sterren in de Kalahari tot de zonsondergang in de Sossusvlei: met de bouwstenen van Riksja Namibië & Botswana bepaal jij zelf hoe je je individuele rondreis invult. We zijn op zoek gegaan naar het beste vervoer, de fijnste slaapplekken en leukste activiteiten. Kajak tussen zeehonden, maak kennis met de Himba’s en slaap midden in Etosha NP. Wij regelen de beste reisroute.

bekijk alle reizen van Riksja Namibië & Botswana Best geboekte reizen

Van Verre Reizen

Zelf je reis naar Namibië uitstippelen? Bij Van Verre reizen kun je een keuze maken uit diverse bouwstenen naar Namibië. Je kunt de bouwstenen ook aanpassen of verlengen. Koppel de diverse bouwstenen aan elkaar tot een complete reis, eventueel in combinatie met een ander land. Onze landendeskundige helpt je graag om jouw ideale reis samen te stellen.

bekijk alle reizen van Van Verre Reizen Best geboekte reizen

Better Places

Better Places brengt je direct in contact met Joseph, onze reisspecialist in Namibië. Hij kent Namibië door en door en kan je perfect adviseren bij het samenstellen van je rondreis. Om je te inspireren vind je op onze site een aantal voorbeeldreizen en originele bouwstenen. Deze bouwstenen kun je toevoegen aan de voorbeeldreizen. Je kunt er ook voor kiezen om je Namibië reis helemaal zelf samen te stellen.

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Afrika.nl kenner
Reis van de maand
Leeuwen en Zuid-Afrikaanse Magie - va € 1619
Leeuwen en Zuid-Afrikaanse Magie

Tijdens de reis beleeft u de immense schoonheid, het bijzondere dierenrijk en de cultuur van Zuid-Afrika en traditioneel Swaziland

  • U reist uiteraard ook naar het beroemdste wildpark van Zuidelijk-Afrika, Kruger National park
  • Maak kennis met de Venda's in de Soutpansbergen!
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Gambia kenner