Bouwstenen Namibië

Riksja Namibië & Botswana

Van een nacht onder de sterren in de Kalahari tot de zonsondergang in de Sossusvlei: met de bouwstenen van Riksja Namibië & Botswana bepaal jij zelf hoe je je individuele rondreis invult. We zijn op zoek gegaan naar het beste vervoer, de fijnste slaapplekken en leukste activiteiten. Kajak tussen zeehonden, maak kennis met de Himba’s en slaap midden in Etosha NP. Wij regelen de beste reisroute.

bekijk alle reizen van Riksja Namibië & Botswana Best geboekte reizen

Van Verre Reizen

Zelf je reis naar Namibië uitstippelen? Bij Van Verre reizen kun je een keuze maken uit diverse bouwstenen naar Namibië. Je kunt de bouwstenen ook aanpassen of verlengen. Koppel de diverse bouwstenen aan elkaar tot een complete reis, eventueel in combinatie met een ander land. Onze landendeskundige helpt je graag om jouw ideale reis samen te stellen.

bekijk alle reizen van Van Verre Reizen Best geboekte reizen

Footprint Travel

Stel je eigen rondreis samen met de bouwstenen van Footprint Travel, waarbij huurauto, fijne slaapplaatsen en een slimme route geregeld zijn. Beklim de rode duinen van Sossusvlei, ga op safari in Etosha, verwonder je over de Fish River Canyon, bezoek een spookstad en kayak tussen zeehonden. We helpen je graag om jouw ideale Namibië reis samen te stellen.

Better Places

Better Places brengt je direct in contact met Joseph, onze reisspecialist in Namibië. Hij kent Namibië door en door en kan je perfect adviseren bij het samenstellen van je rondreis. Om je te inspireren vind je op onze site een aantal voorbeeldreizen en originele bouwstenen. Deze bouwstenen kun je toevoegen aan de voorbeeldreizen. Je kunt er ook voor kiezen om je Namibië reis helemaal zelf samen te stellen.

Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Gambia kenner
Reis van de maand
Best Deal Zuid-Afrikaanse Pracht en Mauritius - va € 2583
Best Deal Zuid-Afrikaanse Pracht en Mauritius

22-daagse individuele rondreis Zuid-Afrika

  • Ontdek de ruige schoonheid van de Drakensbergen
  • Strandverlenging op het tropische eiland Mauritius
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Botswana kenner