Like ons op Facebook

Safari reizen Namibië

Namibië & Botswana online

Stel de reis samen die bij jouw wensen past, door verschillende bouwstenen te combineren. Reis met een huurauto of in een klein gezelschap dwars door het ruige en onbedorven landschap van Namibië en Botswana. Bij Namibië & Botswana online slaap je in bijzondere accommodaties zoals een sfeervolle bushcottages, typische safari lodge of onder de sterren in je eigen tent. Voor advies kun je bij onze ervaren reisspecialisten terecht.

bekijk alle reizen van Namibië & Botswana online Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

FOX is dé verre reizen specialist van Nederland met een ruim safari aanbod naar Namibië. FOX biedt naast safarireizen naar Namibië tevens groepsreizen, individuele rondreizen, strandvakanties, familiereizen en singlereizen aan. Reizen met FOX staat voor comfortabel avontuur. U zoekt eenvoudig door alle beschikbare reizen en leest ervaringen van andere reizigers in de reisverslagen en het forum.

bekijk alle reizen van FOX, verre reizen van ANWB Best geboekte reizen

NRV

Het Etosha National Park is een van de bekendste wildparken van Afrika en een onmisbare stop tijdens uw safarireis naar Namibië. Máár, er is meer! Wat dacht u bijvoorbeeld van de Deadvlei, een landschap dat wel wat weg heeft van de maan, of de hoge, rode duinen van de Sossusvlei? En dan is er ook nog de Fish River Canyon, de op één na grootste kloof ter wereld. Uw safari door Namibië met NRV is één groot avontuur!

bekijk alle reizen van NRV Best geboekte reizen

AfrikaPLUS

AfrikaPLUS heeft ruim 15 jaar ervaring met het organiseren van rondreizen naar Afrika. Bij een rondreis door Namibië mogen safari's natuurlijk niet ontbreken! Onze medewerkers beschikken over veel kennis en kunnen u uitstekend informeren over de safari mogelijkheden in Namibië. Bijvoorbeeld over het Etosha National Park van maar liefst 23.000 km2 groot! U kunt ook een reis op maat samen laten stellen.

bekijk alle reizen van AfrikaPLUS Best geboekte reizen

Afrika Online

AFRIKA ONLINE, sinds 1998 dé Afrika specialist. Avontuurlijk, cultuur, actief, golf, strand, wijn & culinaire, auto, camper, groepsrondreizen, (overland) safari’s, cruises en nog veel meer. AFRIKA ONLINE biedt u de mogelijkheid die droomvakantie te maken naar Namibië met uw reiswensen als uitgangspunt, op maat en voor elk budget. Bezoek onze website voor meer informatie en voorbeeld reizen.

bekijk alle reizen van Afrika Online Best geboekte reizen

Better Places

Better Places is gespecialiseerd in individuele safarireizen op maat. We brengen je rechtstreeks in contact met Joseph, onze reisspecialist in Namibië. Hij kent Namibië door en door en is goed in het organiseren van safari reizen op maat. Je reist op een actieve manier, al wandelend en fietsend ervaar je veel meer van Namibië dan vanuit een bus. Joseph heeft ook veel ervaring in het samenstellen van reizen voor gezinnen met kinderen.

bekijk alle reizen van Better Places Best geboekte reizen

Tico Reizen

Tico Reis Consult organiseert al vele jaren prachtige safari reizen door Namibië. Dankzij onze uitgebreide kennis en ervaring en onze ongekende passie voor reizen, kunnen wij u uitstekend adviseren bij het plannen van uw Namibië reis. Geef uw persoonlijke wensen en voorkeuren aan ons door zodat wij samen met u, uw droomreis naar Namibië kunnen verwezenlijken!

Jambo Safari Club

Jambo Safari Club organiseert al vele jaren self drive reizen naar Namibië. Onze uitgebreide kennis en expertise staan ervoor garant dat u een reis zult maken die u een leven lang bij zal blijven. Onze kennis en uitmuntende prijs/kwaliteitverhouding hebben ervoor gezorgd dat vele reizigers kennis hebben kunnen maken met de uitgestrektheid en prachtige natuurschoon van het fascinerende Namibië. Op onze website en in onze brochure vindt u een uitgebreid aanbod van reizen, maar wij stellen met alle plezier een maatwerkreis voor u samen.

PANGEA Travel

Bij PANGEA Travel kun je kiezen uit verschillende soorten safarireizen naar Namibië. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor een self drive en met een huurauto door de uitgestrekte natuurgebieden van Namibië scheuren. Wil je wat meer luxe, kies dan voor een air safari. Je maakt dan een luxe en comfortabele safarireis langs de mooiste highlights van Namibië.

Sabi Safari

Al reizend door Namibië mag een safari eigenlijk niet ontbreken in het reisschema. Het scala aan dieren kunnen spotten in hun natuurlijke omgeving maakt het extra avontuurlijk, zoals een safari in Etosha of in Kalahari. Je kunt zelfs een safari in Namibië eventueel combineren met een safari in één van de wildparken in Zuid-Afrika.

bekijk alle reizen van Sabi Safari Best geboekte reizen

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Madagaskar kenner
Reis van de maand
Kaapstad, Olifanten en Wijnregio - va € 1927
Kaapstad, Olifanten en Wijnregio

Een individuele rondreis door Zuid-Afrika staat garant voor een imponerende reiservaring

  • U bezoekt o.a. Kaapstad, de Karoo, Addo NP, de beroemde Tuinroute, Oudtshoorn en de Wijnlregio van Stellenbosch
  • De sterrenhemel in de Karoo is een sprankelend spektakel!
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Swaziland kenner