Like ons op Facebook

Safari reizen Namibië

Riksja Namibië & Botswana

Van kajakken tussen zeehonden, te voet op zoek naar neushoorns tot olifanten, giraffen en nijlpaarden spotten in Swakopmund: Namibië is een safariparadijs! Slaap in een safaribungalow midden in Etosha, waar je tot in de late uurtjes wilt kunt spotten of in koepeltentjes onder de sterren in Damaraland. Nog niet genoeg? Combineer dan met het groene Botswana. Bel ons voor onze tips!

bekijk alle reizen van Riksja Namibië & Botswana Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

Ontdek hoogtepunten als de zandduinen van de Sossusvallei, de Kalahari woestijn en het Etosha National Park tijdens een safari reis van FOX. Onze ervaren gidsen nemen je graag mee op een avontuurlijke en comfortabele safari in Namibië. Je reist in een groep of met een eigen huurauto door Namibië en maakt kennis met haar prachtige natuur.

bekijk alle reizen van FOX, verre reizen van ANWB Best geboekte reizen

NRV

Het Etosha National Park is een van de bekendste wildparken van Afrika en een onmisbare stop tijdens uw safarireis naar Namibië. Máár, er is meer! Wat dacht u bijvoorbeeld van de Deadvlei, een landschap dat wel wat weg heeft van de maan, of de hoge, rode duinen van de Sossusvlei? En dan is er ook nog de Fish River Canyon, de op één na grootste kloof ter wereld. Uw safari door Namibië met NRV is één groot avontuur!

bekijk alle reizen van NRV Best geboekte reizen

Afrika Online

De Best of Namibia kampeer groepssafari van Afrika Online is een goede manier om kennis te maken met alle highlights van Namibië. Bezoek het Etosha National Park, de Fish Canyon River en geniet van een duik in de Orange river. Ga je liever zelfstandig op pad? Kies dan voor een van onze individuele rondreizen en reis met een huurauto, camper of 4WD heel Namibië door. 

bekijk alle reizen van Afrika Online Best geboekte reizen

AfrikaPLUS

AfrikaPLUS heeft ruim 15 jaar ervaring met het organiseren van rondreizen naar Afrika. Bij een rondreis door Namibië mogen safari's natuurlijk niet ontbreken! Onze medewerkers beschikken over veel kennis en kunnen u uitstekend informeren over de safari mogelijkheden in Namibië. Bijvoorbeeld over het Etosha National Park van maar liefst 23.000 km2 groot! U kunt ook een reis op maat samen laten stellen.

bekijk alle reizen van AfrikaPLUS Best geboekte reizen

Better Places

Better Places is gespecialiseerd in individuele safarireizen op maat. We brengen je rechtstreeks in contact met Joseph, onze reisspecialist in Namibië. Hij kent Namibië door en door en is goed in het organiseren van safari reizen op maat. Je reist op een actieve manier, al wandelend en fietsend ervaar je veel meer van Namibië dan vanuit een bus. Joseph heeft ook veel ervaring in het samenstellen van reizen voor gezinnen met kinderen.

bekijk alle reizen van Better Places Best geboekte reizen

Van Verre Reizen

Al reizend door Namibië mag een safari eigenlijk niet ontbreken in het reisschema. Het scala aan dieren kunnen spotten in hun natuurlijke omgeving maakt het extra avontuurlijk, zoals een safari in Etosha of in Kalahari. Je kunt zelfs een safari in Namibië eventueel combineren met een safari in één van de wildparken in Zuid-Afrika.

bekijk alle reizen van Van Verre Reizen Best geboekte reizen

Jambo Safari Club

Maak een roadtrip door de woestijn of vlieg van de ene bezienswaardigheid naar de andere. Jambo Safari Club biedt diverse manieren aan om een safari reis door Namibië te maken. U kunt bij ons self-drives, fly in safari’s en gezinsreizen naar Namibië boeken. Indien u dat wenst, kunnen we zelfs een reis volledig op maat maken. 

Tico Reizen

Self-drive langs Namibië’s Wild Side. Breng met een comfortabele 4WD een bezoek aan centraal en Noord-Namibië. Bezoek het indrukwekkende Okonjima Reserve en rij daarna in noordelijke richting naar het meest beroemde wildpark van Namibië: het Etosha National Park. Bij Tico Reizen is alles mogelijk!

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Afrika.nl kenner
Reis van de maand
Go Zuid-Afrika - va € 1371
Go Zuid-Afrika

Met een kleiner budget door Zuid-Afrika reizen? Dan is dit dé rondreis!

  • Rijd met je eigen huurauto langs de panoramaroute!
  • Ga in het Kruger park op zoek naar de Big Five
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Afrika.nl kenner