Luxe reizen Namibië

Jambo Safari Club

Jambo Exclusief is onderdeel van Jambo Safari Club en richt zich op de luxe reiziger die Afrika graag op een stijlvolle en comfortabele manier wil ontdekken. Bij deze reizen is overal aan gedacht en ontbreekt het u aan niets. We hebben de mooiste hotels en accommodaties in Namibië voor u uitgezocht zodat u optimaal van uw vakantie kunt genieten.

bekijk alle reizen van Jambo Safari Club Best geboekte reizen

Van Verre Reizen

Wil je comfortabel reizen door Namibië en genieten van hotels met uitgebreide faciliteiten? Dan kunnen wij de reis aanvullen met luxueuze hotels of comfortabele lodges. Onze landendeskundige helpt u graag met het samenstellen van jouw reis waarbij luxe en comfort belangrijke ingrediënten van de reis zijn.

bekijk alle reizen van Van Verre Reizen Best geboekte reizen

PANGEA Travel

Bij PANGEA Travel bent u ook voor uw luxe reis door Namibië aan het juiste adres. U kunt kiezen voor een reis per huurauto of voor het comfort van een air safari. U reist dan per light aircraft van hoogtepunt naar hoogtepunt. Tijdens een luxe air safari beperkt u de reistijd en kunt u nog meer genieten van het natuurschoon. De luxe lodges en tented camps staan bekend om de uitstekende service en kwaliteit van het eten.

bekijk alle reizen van PANGEA Travel Best geboekte reizen

Tico Reizen

In Namibië bevinden zich de hoogste zandduinen ter wereld, ruige rots woestijnen, de prachtige Fish River Canyon, de Skeleton Coast, Bergplateau’s, een ruige kustlijn, riviergebieden en de zoutpannen in het Nationale Park Etosha. Door een aaneenschakeling van hoogtepunten zal een reis door Namibië een onvergetelijke indruk achterlaten.

Explore Namibia

Genieten van luxe lodges gelegen op de mooiste locaties in Namibië en Botswana? Of wilt u op fly-in safari? Ook daarvoor bent u bij Explore Namibia op het juiste adres. Doordat wij lokaal aanwezig zijn in Namibië kennen wij alle bijzondere locaties en hebben wij uitstekende contacten met de meest bijzondere luxe lodges om zo een volledige verzorgde persoonlijk safari te verzorgen.

bekijk alle reizen van Explore Namibia Best geboekte reizen

Mooi Vakanties

Ontdek alle hoogtepunten van Namibië tijdens een luxe reis door dit veelzijdige land. Verblijf in kleinschalige safari lodges met uitzicht over waterplaatsen of geniet van de sterrenhemel vanuit een luxe tent. De reis helemaal met een onvergetelijke ervaring afsluiten? Maak dan een ballonvlucht over de indrukwekkende Namib woestijn. Wij helpen je graag met het samenstellen van een bijzondere reis.

bekijk alle reizen van Mooi Vakanties Best geboekte reizen
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Afrika.nl kenner
Reis van de maand
Best Deal Zuid-Afrikaanse Pracht en Mauritius - va € 2583
Best Deal Zuid-Afrikaanse Pracht en Mauritius

22-daagse individuele rondreis Zuid-Afrika

  • Ontdek de ruige schoonheid van de Drakensbergen
  • Strandverlenging op het tropische eiland Mauritius
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Oeganda kenner