Like ons op Facebook

Luxe reizen Namibië

Tico Reizen

In Namibië bevinden zich de hoogste zandduinen ter wereld, ruige rots woestijnen, de prachtige Fish River Canyon, de Skeleton Coast, Bergplateau’s, een ruige kustlijn, riviergebieden en de zoutpannen in het Nationale Park Etosha. Door een aaneenschakeling van hoogtepunten zal een reis door Namibië een onvergetelijke indruk achterlaten.

Luxe Reizen Afrika

Namibië, het land van de machtige Namib woestijn met haar verschillende landschappen. Luxe Reizen Afrika brengt u naar de meest exclusieve plekken in dit land. Van luxueuze en comfortabele lodges tot private tented camps met de mooiste uitzichten. Kiest u ervoor om per light aircraft Namibië te bezoeken of maakt u een flexibele selfdrive? Wij organiseren voor u de beste en meest kwalitatieve rondreis. Graag helpen onze reisspecialisten u persoonlijk verder met uw wensen. Niets is voor ons te gek!

PANGEA Travel

Ontdek Namibië in stijl tijdens een luxe rondreis van PANGEA Travel. Wij stellen je vakantie op maat samen. Bepaal zelf het tempo en de route van je reis en zoek samen met ons de mooiste hotels en resorts uit in Namibië. Zo geniet je in alle luxe van al het moois dat Namibië te bieden heeft zoals de Sossusvlei en het Etosha National Park.

Sabi Safari

Wil je comfortabel reizen door Namibië en genieten van hotels met uitgebreide faciliteiten? Dan kunnen wij de reis aanvullen met luxueuze hotels of comfortabele lodges. Onze landendeskundige helpt u graag met het samenstellen van jouw reis waarbij luxe en comfort belangrijke ingrediënten van de reis zijn.

bekijk alle reizen van Sabi Safari Best geboekte reizen

Jambo Safari Club

Jambo Exclusief is onderdeel van Jambo Safari Club en richt zich op de luxe reiziger die Afrika graag op een stijlvolle en comfortabele manier wil ontdekken. Bij deze reizen is overal aan gedacht en ontbreekt het u aan niets. We hebben de mooiste hotels en accommodaties in Namibië voor u uitgezocht zodat u optimaal van uw vakantie kunt genieten.

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Tanzania kenner
Reis van de maand
Discovery of South Africa - va € 982
Discovery of South Africa

Deze rondreis brengt u, geheel over land, van Johannesburg naar Kaapstad

  • In het Krugerpark gaat u vast en zeker wilde dieren zien!
  • Er is voldoende tijd voor de Panorama-route, waarbij u geen natuurwonder hoeft te missen
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Gambia kenner