Like ons op Facebook

Luxe reizen Namibië

Jambo Safari Club

Jambo Safari Club organiseert al vele jaren self drive reizen naar Namibië. Onze uitgebreide kennis en expertise staan ervoor garant dat u een reis zult maken die u een leven lang bij zal blijven. Onze kennis en uitmuntende prijs/kwaliteitverhouding hebben ervoor gezorgd dat vele reizigers kennis hebben kunnen maken met de uitgestrektheid en prachtige natuurschoon van het fascinerende Namibië. Op onze website en in onze brochure vindt u een uitgebreid aanbod van reizen, maar wij stellen met alle plezier een maatwerkreis voor u samen.

Tico Reis Consult

Al meer dan 10 jaar organiseert Tico Reis Consult prachtige luxe reizen naar de meest exclusieve delen van Namibië. Door onze uitgebreide kennis en ervaring van de verschillende gebieden én onze grote passie voor reizen, kunnen wij u uitstekend adviseren, ook wat betreft de accommodatiekeuze. Neem contact op met Tico’s Namibië specialist zodat wij uw bijzondere wensen en voorkeuren kunnen verwerken in een unieke reis naar Namibië, speciaal voor u op maat gemaakt!

PANGEA Travel

Ontdek Namibië in stijl tijdens een luxe rondreis van PANGEA Travel. Wij stellen je vakantie op maat samen. Bepaal zelf het tempo en de route van je reis en zoek samen met ons de mooiste hotels en resorts uit in Namibië. Zo geniet je in alle luxe van al het moois dat Namibië te bieden heeft zoals de Sossusvlei en het Etosha National Park.

Luxe Reizen Afrika

Namibië, het land van de machtige Namib woestijn met haar verschillende landschappen. Luxe Reizen Afrika brengt u naar de meest exclusieve plekken in dit land. Van luxueuze en comfortabele lodges tot private tented camps met de mooiste uitzichten. Kiest u ervoor om per light aircraft Namibië te bezoeken of maakt u een flexibele selfdrive? Wij organiseren voor u de beste en meest kwalitatieve rondreis. Graag helpen onze reisspecialisten u persoonlijk verder met uw wensen. Niets is voor ons te gek!

Sabi Safari

Wil je comfortabel reizen door Namibië en genieten van hotels met uitgebreide faciliteiten? Dan kunnen wij de reis aanvullen met luxueuze hotels of comfortabele lodges. Onze landendeskundige helpt u graag met het samenstellen van jouw reis waarbij luxe en comfort belangrijke ingrediënten van de reis zijn.

bekijk alle reizen van Sabi Safari Best geboekte reizen

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Malawi kenner
Reis van de maand
Kaapstad, Olifanten en Wijnregio - va € 2036
Kaapstad, Olifanten en Wijnregio

Een individuele rondreis door Zuid-Afrika staat garant voor een imponerende reiservaring

  • U bezoekt o.a. Kaapstad, de Karoo, Addo NP, de beroemde Tuinroute, Oudtshoorn en de Wijnlregio van Stellenbosch
  • De sterrenhemel in de Karoo is een sprankelend spektakel!
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Marokko kenner