Like ons op Facebook

Luxe reizen Namibië

Jambo Safari Club

Jambo Exclusief is onderdeel van Jambo Safari Club en richt zich op de luxe reiziger die Afrika graag op een stijlvolle en comfortabele manier wil ontdekken. Bij deze reizen is overal aan gedacht en ontbreekt het u aan niets. We hebben de mooiste hotels en accommodaties in Namibië voor u uitgezocht zodat u optimaal van uw vakantie kunt genieten.

bekijk alle reizen van Jambo Safari Club Best geboekte reizen

PANGEA Travel

Bij PANGEA Travel bent u ook voor uw luxe reis door Namibië aan het juiste adres. U kunt kiezen voor een reis per huurauto of voor het comfort van een air safari. U reist dan per light aircraft van hoogtepunt naar hoogtepunt. Tijdens een luxe air safari beperkt u de reistijd en kunt u nog meer genieten van het natuurschoon. De luxe lodges en tented camps staan bekend om de uitstekende service en kwaliteit van het eten.

bekijk alle reizen van PANGEA Travel Best geboekte reizen

Explore Namibia

Genieten van luxe lodges gelegen op de mooiste locaties in Namibië en Botswana? Of wilt u op fly-in safari? Ook daarvoor bent u bij Explore Namibia op het juiste adres. Doordat wij lokaal aanwezig zijn in Namibië kennen wij alle bijzondere locaties en hebben wij uitstekende contacten met de meest bijzondere luxe lodges om zo een volledige verzorgde persoonlijk safari te verzorgen.

bekijk alle reizen van Explore Namibia Best geboekte reizen

Van Verre Reizen

Wil je comfortabel reizen door Namibië en genieten van hotels met uitgebreide faciliteiten? Dan kunnen wij de reis aanvullen met luxueuze hotels of comfortabele lodges. Onze landendeskundige helpt u graag met het samenstellen van jouw reis waarbij luxe en comfort belangrijke ingrediënten van de reis zijn.

bekijk alle reizen van Van Verre Reizen Best geboekte reizen

Tico Reizen

In Namibië bevinden zich de hoogste zandduinen ter wereld, ruige rots woestijnen, de prachtige Fish River Canyon, de Skeleton Coast, Bergplateau’s, een ruige kustlijn, riviergebieden en de zoutpannen in het Nationale Park Etosha. Door een aaneenschakeling van hoogtepunten zal een reis door Namibië een onvergetelijke indruk achterlaten.

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Gambia kenner
Reis van de maand
Wilde olifanten, de Tuinroute en wijnregio Stellenbosch - va € 1120
Wilde olifanten, de Tuinroute en wijnregio Stellenbosch

15-daagse reis naar Zuid-Afrika voor natuurliefhebbers

  • Bezoek Elephant Park waar olifanten, leeuwen, hyena's en neushoorns rondlopen
  • Vanaf daar rijd je de Tuinroute die je langs adembenemende landschappen brengt
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Seychellen kenner