Like ons op Facebook

Vakantie Namibië

Namibië & Botswana online

Stel de reis samen die bij jouw wensen past, door verschillende bouwstenen te combineren. Reis met een huurauto of in een klein gezelschap dwars door het ruige en onbedorven landschap van Namibië en Botswana. Bij Namibië & Botswana online slaap je in bijzondere accommodaties zoals een sfeervolle bushcottages, typische safari lodge of onder de sterren in je eigen tent. Voor advies kun je bij onze ervaren reisspecialisten terecht.

bekijk alle reizen van Namibië & Botswana online Best geboekte reizen

Djoser

Djoser biedt verschillende vakanties naar Namibië aan; er is voor ieder wat wils. Je kunt kiezen voor een rondreis waarbij je overnacht in comfortabele lodges en hotels of voor een kampeerreis en midden in de natuur in een koepeltentje slapen. Daarnaast heb je de keuze uit een vakantie in alleen Namibië of een combireis waarbij je ook andere Afrikaanse landen bezoekt.

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

FOX is gespecialiseerd in groepsreizen, individuele rondreizen, strandvakanties, familiereizen en singlereizen naar Namibië. Daarnaast biedt FOX 'feel good' reizen aan waarin u een aantal dagen als vrijwilliger werkt. Reizen met FOX staat voor comfortabel avontuur. U zoekt eenvoudig door alle beschikbare reizen en leest ervaringen van andere reizigers in de reisverslagen en het forum.

bekijk alle reizen van FOX, verre reizen van ANWB Best geboekte reizen

WRC Reizen

Een vakantie naar Namibië met WRC Reizen voert u naar alle belangrijke bezienswaardigheden en laat u kennismaken met de minder bekende plekken van het Afrikaanse land. Onze Namibië expert kent het land als geen ander en geeft u graag advies over uw vakantie. Samen stellen wij een droomreis naar Namibië samen.

Sabi Safari

Een vakantie naar Namibië is ideaal in onze winterperiode, in Namibië is dan namelijk sprake van de zomer. Geef aan welke reizen van onze rondreizen en bouwstenen jou het meest aanspreken en samen met jou koppelen we alles aan elkaar en je bent klaar voor vertrek voor jouw vakantie naar Namibië!

bekijk alle reizen van Sabi Safari Best geboekte reizen

Jambo Safari Club

Jambo Safari Club organiseert al vele jaren self drive reizen naar Namibië. Onze uitgebreide kennis en expertise staan ervoor garant dat u een reis zult maken die u een leven lang bij zal blijven. Onze kennis en uitmuntende prijs/kwaliteitverhouding hebben ervoor gezorgd dat vele reizigers kennis hebben kunnen maken met de uitgestrektheid en prachtige natuurschoon van het fascinerende Namibië. Op onze website en in onze brochure vindt u een uitgebreid aanbod van reizen, maar wij stellen met alle plezier een maatwerkreis voor u samen.

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Zambia kenner
Reis van de maand
Kaapstad, Olifanten en Wijnregio - va € 1927
Kaapstad, Olifanten en Wijnregio

Een individuele rondreis door Zuid-Afrika staat garant voor een imponerende reiservaring

  • U bezoekt o.a. Kaapstad, de Karoo, Addo NP, de beroemde Tuinroute, Oudtshoorn en de Wijnlregio van Stellenbosch
  • De sterrenhemel in de Karoo is een sprankelend spektakel!
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Kaapverdië kenner