Paspoort en visum Namibië

Paspoort en visum Namibië

Reis je binnenkort naar Namibië, of via Namibië naar een andere bestemming? Dan heb je wellicht een visum nodig. Hier lees je alles wat je moet weten voor het aanvragen van je visum voor Namibië.

Heb ik een visum nodig voor Namibië?

Als toerist met de Nederlandse nationaliteit, mag je maximaal drie maanden in Namibië verblijven zonder dat je een visum hoeft aan te vragen. Wil je langer dan drie maanden in Namibië verblijven, dan is het raadzaam om contact op te nemen met de ambassade van Namibië in Brussel. Je kunt ook terecht bij een van de twee consulaten van Namibië in Nederland. Deze zijn gevestigd in Gorinchem en Woerden.

ZELF NAAR Namibië?

Bekijk alle 108 reizen naar Namibië

Hoewel je als toerist dus meestal geen visum nodig hebt voor Namibië, moet je wel een aantal andere documenten kunnen overleggen. Zo moet je bijvoorbeeld in het bezit zijn van bewijs van een retourvlucht of een vlucht naar de volgende bestemming en een geldig paspoort. Een overzicht van alle benodigde reisdocumenten voor Namibië vind je op VisumCentrale.nl.

Geldigheid paspoort Namibië

Bij het inreizen van Namibië moet je paspoort nog minimaal zes maanden geldig zijn. Het paspoort moet minimaal één lege visumpagina bevatten voor het stempel van de douane.

Reizen Namibië

Specialisten Namibië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Mozambique kenner
Sponsors