Goedkoop bellen & Internet Namibië

Goedkoop bellen & Internet Namibië

Hoe kan ik goedkoop bellen in Namibië?

Als je telefoon simlockvrij is doe je er het verstandigst aan een Namibische simkaart te kopen. Daarmee bel je prepaid en de simkaart zelf kost niet meer dan een paar euro.

Anders zijn er in de grotere steden uiteraard ook telefooncellen. Niet overal in het uitgestrekte en lege Namibië heb je bereik met je mobiele telefoon.

Waar koop ik een simkaart in Namibië?

In elke willekeurig belwinkel in een shopping mall of in de kiosk op de hoek. Telefoonstalletjes zie je werkelijk overal in de bebouwde gebieden. Dus geen zorgen, een simkaart scoren is doodsimpel in Namibië.

Waar kan ik goedkoop internetten in Namibië?

Je zult wel eens een paar dagen zonder internet moeten in Namibië. Lang niet overal is nog internet in het uitgestorven land.

In de steden is dit alles natuurlijk geen probleem. Maar ik kleine dorpjes, of nog erger, in het midden van de woestijn hoef je op niet al te veel internet te rekenen.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Namibië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Namibië kenner
Sponsors