Ambassade & Consulaat Namibië

Ambassade & Consulaat Namibië

Waar vind je een ambassade van Namibië in Nederland?

Er is in Nederland geen ambassade van Namibië. Wel is er een ambassade in Brussel aan de Tervurenlaan 454, postcode B1150. De ambassade in Brussel is telefonisch te bereiken op +32-2-7711410 of per fax +32-2-7719689. Je kunt ook e-mailen naar nam.emb@brutele.be.

Waar vind je een consulaat van Namibië in Nederland?

Het consulaat van Namibië vind je aan de Concordiaweg 43, 4206 BA in Gorinchem. Je kunt het consulaat telefonisch bereiken op 0183-647655 of per fax op 0183-629934. Wil je liever e-mailen, dan kan dat naar jasper@jasperbv.tmfweb.nl.

Waar vind je de Nederlandse ambassade in Namibië?

Er is geen Nederlandse ambassade in Namibië. De ambassade in het Zuid-Afrikaanse Pretoria is verantwoordelijk voor het gebied.

Je vindt de Nederlandse ambassade in Zuid-Afrika op het adres: 210 Queen Wilhelmina Avenue (corner Muckleneuk Street), New Muckleneuk 0181 in Pretoria. Wil je een brief sturen dan kun je dat doen naar P.O. box 117, Pretoria 0001. Bellen kan naar +27-12-4254500. Kijk voor meer informatie op de website van de ambassade: www.dutchembassy.co.za of stuur een email naar: pre@minbuza.nl.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Namibië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Namibië kenner
Sponsors