Like ons op Facebook

Familiereizen Namibië

Djoser Family

Sta oog in oog met wilde dieren in het Etosha National Park en scheur in een 4x4 door de Namibwoestijn en de Sossusvlei. Namibië is een bijzondere bestemming voor een gezinsreis waar je gegarandeerd een avontuurlijke vakantie beleeft. Bij Djoser Family kun je kiezen uit een groepsrondreis door Namibië en een selfdrive. Voor uitgebreide informatie over de vakanties kun je terecht op onze website.

bekijk alle reizen van Djoser Family Best geboekte reizen

Better Places

Enorme rode duinen, lege woestijnen, traditionele Himba’s en het beroemde Etosha National Park: Namibië is een droombestemming. Ook voor safariliefhebbers! Wil je je Namibië-reis helemaal op maat samenstellen? De lokale reisspecialist van Better Places helpt je graag. Zij kent de mooiste parken, leukste lodges en beste gidsen. Met haar persoonlijke advies wordt je Namibië-trip een droomreis.

bekijk alle reizen van Better Places Best geboekte reizen

PANGEA Travel

Als specialist in maatwerk reizen verzorgen wij regelmatig familiereizen door Namibië. Het is een veilig en ontwikkeld land waar u als familie een onvergetelijke reis kunt maken. Uiteraard houden wij bij PANGEA Travel rekening met de reisafstanden en selecteren we familievriendelijke accommodaties. In onze zomer is er geen tijdverschil en de temperaturen zijn heel aangenaam, dus een goed periode om een familiereis door Namibië maken.

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Tunesië kenner
Reis van de maand
Safari Kenia Highlights - va € 1819
Safari Kenia Highlights

8-daagse privé rondreis Kenia

  • Deze reis bevat dé mooiste parken van Kenia
  • Spot de complete Big Five!
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Tunesië kenner